Zalaegerszeg-iek segítsetek.
A Bíró Mártom úton van egy motoros bolt, Babos Motor a neve.
Megváltozott a telefonszáma, meg is adta a srác az újat, de elhagytam a papírt .
Ha valaki jár arra nézze meg nekem, az ajtóra biztos ki van írva.
Címem az adatlapomon.
Tegnap természetesen pénzt kellett keresnem, előtte a számítógéppel kellett megküzdenem mert előző nap sikeresen legyűrtem a videókártya beállításait úgy hogy kép sem volt és a gép sem indult el. Utána meg lemotoroztam a munkahelyre kellemes, viharos szélben. Bár hajnalban amikor jöttem hazafelé akkor is eléggé bele kellett kapaszkodnom, nehogy lefújjon a menetszél. Most is megyek nemsokára egy kellemes környékbeli vonatozásra.
Állítottunk a megszakító hézagon, alig volt 0,2. Most egyenletesen húz és nem akadozik. A gyertyákat is leellenőriztük és a rosszakat végre eldobtam. Majd holnap kiderül hogy tényleg jó lett a beállítás avagy nem.
Jó reggelt Itt is felhős....de nem esik.Látod Csibe....kutya és kutya között mennyi a különbség,az enyém szart a petárdára...a piás üvegek között mazsolázott hátha akad neki is valami Bár éjfélkor ő is kapott egy kis pezsgőt...látnod kellett volna azt a harcot a buborékokkal
Boldog Békés....benzingőzös új évet
Gazdag új évet, aztán csak elboldogulunk valahogy. Szép jó reggelt adjon az Isten.
Felhős és csepereg. Pedig ennyi erővel vízszintesen is hordhatná a havas esőt.
06703103893
Nekem ez a két számom van meg,remélem még ezeket használja Babos Úr!
Zalaegerszeg-iek segítsetek.
A Bíró Mártom úton van egy motoros bolt, Babos Motor a neve.
Megváltozott a telefonszáma, meg is adta a srác az újat, de elhagytam a papírt .
Ha valaki jár arra nézze meg nekem, az ajtóra biztos ki van írva.
Címem az adatlapomon.
Tegnap természetesen pénzt kellett keresnem, előtte a számítógéppel kellett megküzdenem mert előző nap sikeresen legyűrtem a videókártya beállításait úgy hogy kép sem volt és a gép sem indult el. Utána meg lemotoroztam a munkahelyre kellemes, viharos szélben. Bár hajnalban amikor jöttem hazafelé akkor is eléggé bele kellett kapaszkodnom, nehogy lefújjon a menetszél. Most is megyek nemsokára egy kellemes környékbeli vonatozásra.
Elcserélném Laser extrem exhhaus (3 csövü, 850euró volt")kipufogómat,Yoshimura rs5-re!30-579-26-96
Állítottunk a megszakító hézagon, alig volt 0,2. Most egyenletesen húz és nem akadozik. A gyertyákat is leellenőriztük és a rosszakat végre eldobtam. Majd holnap kiderül hogy tényleg jó lett a beállítás avagy nem.
Lassan visszatérnek az elveszett báránykák is.
Boldog Békés....benzingőzös új évet
Nálunk süt a nap. Szegény kutya az este már azt sem tudta hová bújjon a sok durrogtatás miatt, érdekes régebben nem félt.
Felhős és csepereg. Pedig ennyi erővel vízszintesen is hordhatná a havas esőt.
Boldog Új Évet Kendnek is