Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De lehetséges de nekem az mondta a doki hogy még erőmű tiéd pedig már csak emlékmű
Ja, üdvözlöm a nemi betegeket, is.
Jó reggelt!

Most értem haza, hát mit mondjak cudar hideg van a motoron. Napról-napra hidegebb lesz, már a mozdony vitorlája is szépen hegeszt. Lassan le lehet kapcsolni a lámpákat akkora világosságot csinál.
Nem veled találkoztam a nemi gondozóban? Olyan ismerősnek tűntél.
csak nem olyanod van Laci?
Kicsi piros és makkot eszik.....Mi az ?
-?
-Tripper :)
Sajnos ezt csak Ő tudhatja.
Mikor még villamos telepkezelőként dolgoztam, (35-és 6 KV -on kapcsolásokat végezni, nekem is figyelni kellett. Egy mellényúlás és a fél Dunántúl besötétül.
Gondolom nem ott volt az esze ahol kellett volna.
Benézte! A bünti kemény lesz.
Nem értem! Tudja milyen szigor van.Gondolom a piros lámpa is világított ! Érthetetlen.
Erre szokta mondani kolléga, hogy :Ha a kocsmában műbőrt árulnának neked lenne egy kamionnal!
Pedig sokkal jobb lenne ha más keményedne meg!
Majd megtudod Te is, ha megéred!
Jó napot!

Azokat most nem kell félteni mert a hidegben nem dolgoznak azok sem. Az este hazafelé eléggé zima volt a motoron az biztos. Az ülés műbőr is elkezdett töredezni a hideg miatt. Talán az idén kicserélem azt is.
Szia!

Sajnos az egyik kolléga volt aki benézte a dolgot, nem lennék a helyében. Nekem kellett továbbmenni a vonattal.
Ennek is meg van az előnye....az ember szemgolyója olyan keményre fagy ki sem lehet nyomni
Nem kell folyton a plexit mosogatni itt sem! Ma reggel, különösen "enyhe idő" van!
Ilyen három centis.
Szia Jó a kérdés...pedig van belőlük pár darab..
Nem...nem izzadunk....sőt el jött a jó világ Lehet anélkül motorozni hogy tele menne az ember szeme bogárral
Kábellopó terroristákat mikor kezdik összeszedni? Szép estét ! Ti sem izzadtok?
remélem ez a mi deák pistánk volt mert akkor ugott a polgármesteri megbízása is....és eljő a jóvilág ebbe a fos faluba
Szia Pogi!

Amikor belinkeltem még olvasható volt, azóta biztos levették a főoldalról, de konkrétan erről van szó:

http://www.origo.hu/itthon/201...

Az idei évtől automatikusan rendőrségi feljelentést is tesz a cég minden esetben. Kíváncsi leszek mi lesz az ügy vége? Nem irigylem a kollégát.
Szia Mit is kell nézni az alábbi linken?
Jó estét emberek!

Ez történt ma:

http://mno.hu/belfold/ket-orat...
Helyes...meg tudod oldani
Meg tudom érteni a helyzetet, ami most zajlik nem kedvez a magunk fajtának. A Tomi meg nyomja az ipart rendesen, jobb mintha a négy fal között ücsörögne. A kuplung beállítással talán elboldogulok.