Most értem haza, hát mit mondjak cudar hideg van a motoron. Napról-napra hidegebb lesz, már a mozdony vitorlája is szépen hegeszt. Lassan le lehet kapcsolni a lámpákat akkora világosságot csinál.
Mikor még villamos telepkezelőként dolgoztam, (35-és 6 KV -on kapcsolásokat végezni, nekem is figyelni kellett. Egy mellényúlás és a fél Dunántúl besötétül.
Gondolom nem ott volt az esze ahol kellett volna.
Azokat most nem kell félteni mert a hidegben nem dolgoznak azok sem. Az este hazafelé eléggé zima volt a motoron az biztos. Az ülés műbőr is elkezdett töredezni a hideg miatt. Talán az idén kicserélem azt is.
Szia Jó a kérdés...pedig van belőlük pár darab..
Nem...nem izzadunk....sőt el jött a jó világ Lehet anélkül motorozni hogy tele menne az ember szeme bogárral
Meg tudom érteni a helyzetet, ami most zajlik nem kedvez a magunk fajtának. A Tomi meg nyomja az ipart rendesen, jobb mintha a négy fal között ücsörögne. A kuplung beállítással talán elboldogulok.
Most értem haza, hát mit mondjak cudar hideg van a motoron. Napról-napra hidegebb lesz, már a mozdony vitorlája is szépen hegeszt. Lassan le lehet kapcsolni a lámpákat akkora világosságot csinál.
-?
-Tripper :)
Gondolom nem ott volt az esze ahol kellett volna.
Majd megtudod Te is, ha megéred!
Azokat most nem kell félteni mert a hidegben nem dolgoznak azok sem. Az este hazafelé eléggé zima volt a motoron az biztos. Az ülés műbőr is elkezdett töredezni a hideg miatt. Talán az idén kicserélem azt is.
Sajnos az egyik kolléga volt aki benézte a dolgot, nem lennék a helyében. Nekem kellett továbbmenni a vonattal.
Ilyen három centis.
Nem...nem izzadunk....sőt el jött a jó világ Lehet anélkül motorozni hogy tele menne az ember szeme bogárral
Amikor belinkeltem még olvasható volt, azóta biztos levették a főoldalról, de konkrétan erről van szó:
http://www.origo.hu/itthon/201...
Az idei évtől automatikusan rendőrségi feljelentést is tesz a cég minden esetben. Kíváncsi leszek mi lesz az ügy vége? Nem irigylem a kollégát.
Ez történt ma:
http://mno.hu/belfold/ket-orat...