Hát ha nem lenne csőd hátán csőd,akkor meg tartanám. Soha nem volt még egy ilyen üzembiztos motorom. Bár most le kell tennem mert tankolni se tudom,fasza anyagi helyzet miatt
A Tomi dolgok ezerrel....és amint kiveszem az irásaibol tetszik is neki Ami persze jó,és a kereset is jól jön nekik....Erőre kapott rendesen
A simsont említette hogy meg csináltátok,bár most hogy írod a kuplungot Te is be tudod hangolni
Az a pesti kaland emlékezetes maradt. Dolgozgatok szép csendesen, hála a jó időnek ma hajnalban a monstrummal mentem munkába is. Jól van mindenki, bár a Tomival nem találkoztam mióta rendbe szedtük a simson gyújtását, csak telefonon beszéltem vele. Most a kuplung állítódott el, nem emel ki rendesen, lefullad a motor ha sebességbe teszem és nem húzom a gázt. Lehet holnap erőt veszek magamon és állítok rajta. Kár hogy el akarod adni, bár a mai helyzetben nem csodálom. Remélem akad valaki aki megveszi és jó gazdája lesz.
Szia Gondolom ott nem járják körbe mint pesten...
Az jó volt...ahogy hitetlenkedve próbálgatták hogy mekkora a blokk lehet benne
Amugy mi ujság veled? Mindenki jól van?
Én úgy döntöttem hogy eladom a taligát....persze ha van aki megveszi. Bár manapság eladni valamit reménytelen
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Hello, tedd erre a "segged".....hibbbátlan és nagyon szeretném eladni.....a motor a csajomé és má' nem kell neki.....üdv
Szia Naná hogy azon Három játékot nyomok egyszerre..a BF2..a Sniper elite...meg a COD-2. Az utobbi hatalmas! Megírom neked lemezre őket,hogy ne unatkozz a télen
A Tomi dolgok ezerrel....és amint kiveszem az irásaibol tetszik is neki Ami persze jó,és a kereset is jól jön nekik....Erőre kapott rendesen
A simsont említette hogy meg csináltátok,bár most hogy írod a kuplungot Te is be tudod hangolni