Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ha nem lenne csőd hátán csőd,akkor meg tartanám. Soha nem volt még egy ilyen üzembiztos motorom. Bár most le kell tennem mert tankolni se tudom,fasza anyagi helyzet miatt
A Tomi dolgok ezerrel....és amint kiveszem az irásaibol tetszik is neki Ami persze jó,és a kereset is jól jön nekik....Erőre kapott rendesen
A simsont említette hogy meg csináltátok,bár most hogy írod a kuplungot Te is be tudod hangolni
Szia!

Az a pesti kaland emlékezetes maradt. Dolgozgatok szép csendesen, hála a jó időnek ma hajnalban a monstrummal mentem munkába is. Jól van mindenki, bár a Tomival nem találkoztam mióta rendbe szedtük a simson gyújtását, csak telefonon beszéltem vele. Most a kuplung állítódott el, nem emel ki rendesen, lefullad a motor ha sebességbe teszem és nem húzom a gázt. Lehet holnap erőt veszek magamon és állítok rajta. Kár hogy el akarod adni, bár a mai helyzetben nem csodálom. Remélem akad valaki aki megveszi és jó gazdája lesz.
Szia Gondolom ott nem járják körbe mint pesten...
Az jó volt...ahogy hitetlenkedve próbálgatták hogy mekkora a blokk lehet benne
Amugy mi ujság veled? Mindenki jól van?
Én úgy döntöttem hogy eladom a taligát....persze ha van aki megveszi. Bár manapság eladni valamit reménytelen
Jó estét!

Még szép, de engem nem szoktak ám üldözni. Ha a batárral közlekedek csak rám pillantanak, mert ebből csak egy van a környéken.
Ezek elől még a Csibe is le tud lépni
Most láttam ép
visszaköszöntem ám Neked az üzifalon, csak kicsit később
Eladó vagy hasznos dologra cserélhető bővebb infóért hondalaci600@freemail.hu
Szia itt semmi új szinte minden változatlan na és felétek hogy vagytok? mikor jársz erre? üdv
és ki nem szarja le?
Hitegesd magad h jó lesz úgyis........
majd fáj a szíved ha elmegyek nyelezve melletted.....üdvB!
járok gyalog....vagy busszal...
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Hello, tedd erre a "segged".....hibbbátlan és nagyon szeretném eladni.....a motor a csajomé és má' nem kell neki.....üdv
Hát aztán mire teszed a segged ha nem lesz gép?
Eladó
130000-ért...
Nincs mit!
A második szám a jó, köszi.
Mikor hozod a Kawát Attihoz? Vagy egyáltalán mikor jársz erre?
Ismerős a hely!
Mi újság?
Gyári ,Utgy, BONTOTT kawasaki alaktrészek LEGJOBB ÁRON!

STEELHORSE MOTOR KAWASAKI PÉCS
Szia Naná hogy azon Három játékot nyomok egyszerre..a BF2..a Sniper elite...meg a COD-2. Az utobbi hatalmas! Megírom neked lemezre őket,hogy ne unatkozz a télen
Szia Pogi!

A nap süssön rátok! Mindig csak a mészárláson jár az eszed?
Itt meg ragyogó napfény volt egész nap ,bár kósza fellegek elő jöttek néha de szép idő volt ma is
Ezért ma éjjel szarrá lövök mindenkit a BF-2-őn
Ebéd után sétáltunk egyet, hózápor fogadott bennünket erős széllel. Még a kutya is hófehér lett egy pillanat alatt.