Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szőlőkaróval gondoltam!
Drágák a sok XL-es ruhák is....
Ráfizetéses vagy! Inkább ruháználak!
Háát Lacikám ez a pocakon is meglátszik!
1 évi csoki termelésem
Szia! Majd érdekelne. Megkereslek ha aktuális lesz, a hajtómű fedelét kellene festeni.
Sziasztok!

Ha érdekelne valakit!
Érdeklődni szeretnék arról nem ismer-e valaki közületek olyat aki robogóhenger fúrását megtudná oldani korrektül, megfizethető áron?
Üdv.
úgy legyen,ha otthon leszek minenképppp
imádom az északi oldalt
Majd a nyáron jössz holmi sörökkel, a mélyenszántó gondolatokért!
Látod már eddig is mennyit okosodtál?
Köszönjük az agrárperceket
Hó kellene mert ha jön a tartós hideg nem lesz ami megvédi a vetéseket, bár az elmaradt csapadék is hiányzik a talajból.
Megkeveredett az időjárás. Nagyon kellene az eső! Vagy hó. De még biztosra most sem mondja.
Lehetne, de mit raknék bele hogy meleg legyen? Egy meleget? Az idén is lemegyek két vonat közt a partra csúszkálni, tavaly léptem először a Balaton jegére. Fenomenális érzés fogott el, mint egy kisgyerek úgy csúszkáltam a jégen. A termés jó részének betesz ez az időjárás, hol vannak a régi normális telek? Méteres hó, lovas szánok az utcán csengettyű szóval, hóember, hógolyózás és csend.
Neked is lehetne , ha az ára nem a csárdába vándorolna!
Befagyott a Balaton, pedig nem hiányzott! A mogyoró kivirágzott, és most rá is babrált. Idén nem lesz !
Ja hát akinek kályhája van...
Én inkább a teletextet olvastam , azt lehet a kályha mellől is.
Most voltam kint az előbb az újságért, brrrrrr....
Pálinkás jó reggelt qrvák! Ma reggel megint nincs meleg! Pedig mindjárt itt a nyár! De kitartunk!
Jó reggelt!

El vagyok puhulva? Majd ma megkeményedek amíg leérek a fűtőházig. Dobok egy kis brikett-diódát a tűzre és meleg lesz, imádok pólóban kifelé nézegetni a nagykabátos utasokra.

Megérem cserélgetni a vizet a kutyának, alig kiteszem már fagy is be.
Mondjuk ez nem igaz....
Nem is tudom miért cipelsz magaddal VigRX Plus-t
El vagy puhulva More!
Nekem nem kell dicsekedni vele!