Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma reggel ittam meg az uccsó kortyot....remélem hamarosan megint hoz a barátom. Majd küldök fénypostával....vagy eljössz és koccintunk egyet
Nah...meg hírdetem ezt a régi cuccot,talán van valaki aki szereti a régi dolgokat
Mert semmi "bajtársias" érzés nincs benned. Arra nem gondolsz, hogy "szomjúhozom"? (Ezt Jézus mondta a kereszten) Éppen az előbb köptem egy téglát!
Már meg lehet probálni,elfogyott
Én biztos nem merném megpróbálni
az egyik kezemmel az üveget fogom,a másikkal meg egy baseball ütőt nehogy valaki elmerje venni azt az üveget
Érzed már hogy okosodsz?
Mert szebb már nem leszel!
Elengedett kézzel?
Megy az már pohár nélkül is ugy iszom a páleszt üvegből mint a nagyok
Szedjed rendesen a poharas orvosságot! Akkor meg sem betegszel!
Pálinkásat! Taszigál a szél! Alig tudtam visszajönni a boltból.
A jövő7 hétfőn mehetek Teeee
Megint tanulsz? Még a végén professzort nevelnek belőled
Neki kellene állnom a tanulásnak. Mindjárt itt a vizsga.
Hát már Csütörtök van!
Szia. köszönöm a kérdést,igen meg gyógyultam és hétfőn már mehetek melózni.
Itt a tavasz
Meggyógyultál már?
Szia Pogi!

Csak egyszer voltam hóekézni de akkor is csak vadmalacokat toltam le a sínekről. A hóeke kialakítása miatt simán kipörögtek aztán elhúztak az éjszakába. Amúgy csak dízellel lehet hóekézni, olyant meg már régen tapogattam. De mentem már nagy hóban simán is, hóeke nélkül. Mindjárt az első hótorlasz leszakította az ablaktörlőket és a forduló állomáson lapáttal kellett kibontani a mozdony elejét. Az elmúlt havazásban azért volt benne részem villannyal is, a hóátfújásba érve a mozdony tetejéig ért a félretolt hó, ahogy átrongyoltam rajta.
CSibe.....Te is igy tolod?
http://youtu.be/n3pTSvQSH_E
Nice De jó is volt.....
Még a Csibewer & a Tomi51 hiányzik a képről
Hm ismerős
Na szólok!
Pénteken,vagy szombaton ott leszek!
Az ám...hajnal 1-kor ha kell Ha éjjel lesz -15 fok reggelre még az akkudban is megfagy a cucc
ez brutál csibe