Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt mindenkinek, aki még látogatja ezt a topikot!

Biztosan mindenki azt a rohadt pénzt kutatja és nem érnek rá ide írogatni. Hát Petro biztosan lesz ez még rosszabb is, de már jó lenne ha egy kicsit bennünket, a dolgozó népet is élni hagynának. Persze a közlekedés során úgy tűnik hogy az emberek már nem törődnek egymással csak az a lényeg hogy Ők jussanak el a céljukba, a többiek meg takarodjanak el előlük. Talán majd az utánunk jövő nemzedékeknek egyszer jobb világa lesz. Épp a héten voltam okításon a cégnél, jövőre szép új világ köszönt ránk.

Most vettem észre hogy a szövegmező tágítható!
pörög ez a trotyik rendesen...
ne szomorkodj, fel a fejjel tezsvír! lesz ez még szarabb is!
hát ez magyar ország... Ha nem adod fel időben a csekket...kikötik az áramot...és még sorolhatnám...
Ha Te szeretnél valamit....azt olyan faszán megtudják magyarázni hogy csak na...
Van egy kedves Barátom (ismered is) Ő is kapott kavicsot a motorra...be is ment az illetékeshez kezében a fotóval. Kapásbol letagadta a faszi "ez nem a mi autonk meg stb.......kapott is a pofájára ,fel is döntötte az iróasztalt És mi tagadás...helyes cselekedet volt részéről hogy oda mert állni és beverni a nagypofáju tokmányába egyet
Szia Pogi!

Jó régen váltottunk szót egymással.
Na a tegnapi összejövetelnek nem volt túl sok értelme. Igaz legalább kijöttek egy egyszerű állampolgári bejelentés kapcsán és legalább úgy érezhették hogy most aztán piszkosul megdolgoztak a közpénzből kapott fizetésükért. Röviden, tömören meg magyarázták hogy nem tehetnek semmi érdemlegeset az érdekemben de ha áttérek a helikopteres közlekedésre, - amire valljuk be nem sok az esélyem - akkor nem lesz gondom a lekanyarodáskor. Tanultabb is lettem, mert most már tudom hogy a burkolt folyóka elnevezésű vízelvezető náluk azt jelenti, hogy ez egy betonból kialakított csatornát jelenti. Az csak most tűnt fel hogy 80 cm szélesnek írták a levélben, ami a valóságban kb. 20 cm széles. Persze azt is siettek megemlíteni amíg az utcán társalogtunk, milyen szabályosan közlekedik mindenki. Amikor ennyi autó parkol egymás után és vagy hat ember van körülötte megspékelve kukás-mellényes emberkével, nem is tűnik fel senkinek hogy valamilyen hatósági intézkedés van folyamatban. A rendőr is civilben jött ki a megbeszélésre, mondván majd így biztosan nem szúrják ki a jelenlétét. Persze párszor elszabadultak bennem az indulatok amikor mosolyogva magyarázták a különböző előírásokat de szerencsére viszonylag higgadtan érveltem. Talán legjobb lett volna ha a kutyát küldtem volna ki a megbeszélésre mert az legalább nyugodtan hallgatta volna a hülyeségeiket, már reggelizett és nem is harapta volna meg Őket. A vége felé már mondtam hogy hagyjuk abba, mert hideg van és fázom. Hát ennyi volt röviden a tegnapi történetem. Megígérem hogy ezután még figyelmesebben fogok hazaérni és igyekszek a forgalom legkisebb zavarása nélkül közlekedni, ha látom hogy jön valami jármű, gyorsan leugrok a motorról és illedelmesen eltakarodok az úttestről nehogy valaki is kénytelen legyen fékezni és kormánymozdulatot tenni miattam.
Ez igy van Csibe.....ebben a tetves országban más nincs is mint szar hátán szar...És ha valamit el akarsz érni az illetékesnél,jól pofán kell baszni hogy meg értse mit is akarsz...Látod...már évek óta zörgök az itteni út minősége miatt.....de előbb-utóbb jól pofán verem a kollégádat hogy megértse mit is akarok
Jó reggelt!

Nincs más eszköz amivel munkába tudnék járni, mivel autóra meg nincsen papírom.
Hideg az nincs, lassan olyan meleg van, hogy ha nem tudnám, hogy tél van azt hinném tavasz van.
Remélem odakint bejön a számításod.
Ma jönnek a Közút kezelőtől helyszín bejárásra az utcánkba, még jó hogy az idén, bár kellett hozzá a dörgedelmes levelem is. Azt írták hogy a közelmúltban tett bejelentésem miatt jönnek ki, hát elég tágan értelmezik a közelmúltat. Még Szeptember elején tettem a bejelentést. Jó munkához idő kell, a szarhoz meg még több.
Szia Csibe hát ez nem jó hír de már egyébként is hideg van robogózni, nem? le fogsz fagyni róla
igen, szabad érdeklődnöd köszi, én jól vagyok, november 20-tól kint vagyok Ausztriában, és egy szállodában dolgozom enyhén szólva hulla vagyok, húzzuk az igát rendesen, de örülök, hogy itt vagyok, mert otthon már nem találtam a helyem, semmilyen szempontból csak szélmalomharcot folytattam, és nem jutottam egyről a kettőre
Tiszteletem!

Hát igen, tényleg régen jártál már errefelé. Én még mindig motorozok, bár a héten a munkába járó motorom (simson) megadta magát sebességváltó hibával. Most szerelőnél van, remélem a jövő héten elkészül. persze azt is remélem hogy az idő ilyen enyhe marad és a robogóval tudok addig járni munkába. Ha leesik a hó marad a lábbusz. Délutánra ónos esőt ígértek, bízok benne hogy nem lesz igazuk. Veled mi történt az elmúlt időszakban, ha szabad érdeklődnöm?
Sziasztok! rég jártam erre jól vagytok Mindnyájan? OK minden ?
hétfőn,a
Marha jó film,nagyon nagy dumákkal!
Türelem, kitartás május vége felé nem lesz ilyen gondod.
Jó reggelt!

A melegben majd megdagad. A legjobban azt utálom hogy hiába páramentes a bukó plexi, sajnos a szitáló köd szépen ráfagy. Egy idő után vagy megállok és lelehelem vagy felhajtom.
Az motoron összehúzza kb, 5 centire!
-7Fok :D
Hány centi hideg van felétek?
Ilyent majd csak jövő nyáron! Most hideg van hozzá.
Jó reggelt!

Hajnalban végre kellemes hó vagy zúzmara zuhatagban motorozhattam hazafelé. Olyan volt az út mint a jégpálya, nem is mertem nyélgázzal közlekedni. A kanyarodáskor meg vigyáztam hogy a térdkoptatók ne érjenek le.