Helló mindenki
Hajnalban elhúzok osztrákiába melózni,elég volt ebből a csóróságból
Azért ide majd ellátogatok!Jók legyetek,majd jövőre jövök
Szevasztooooook!
Ok...21:30 körül már felmegyek a BF-re.....reggel én is motorral megyek....remélem megint le lesz fagyva minden. Bár még egy szavunk sem lehet....eddig még egész tűrhető volt az időjárás...
Akkor estefelé fellépek. Délelőtt jöttem hazafelé és már eléggé óvatosan kell motorozni mert a fagyos részek csúsznak rendesen. A buszmegállók környéke meglehetősen veszélyes tud lenni, bár az autók kipufogójából kicsepegő kondenzvíz is szépen ráfagyott több helyen.
Amugy minden este 10 után...a BF2-őn az UTI All Weapons pályán osztom az észt, egy Ráckevei motoros kollégával együtt......rendesen menekülnek más pályákra az emberek verhetetlenek vagyunk
Hát tologathatnád egy ideig amire ide érnél Nyugi...ne félj a téltől...én sem félek,és én is motorral járok dolgozni. Ma is faja jeges volt az út....fostam is rendesen mikor dobom el a marhabőrt....de sikerűlt nem elesnem lassan megérem azt hogy jobban motorozom télen mint nyáron....mert eddig akárhányszor le tört valami a mociról...az mindig nyáron történt...a téli esés meg nem volt eddig nagyobb gond mint egy balos irányjelző....de azt is megfaragtam és jó is.
Mondjuk nem lenne rossz ha mihamarabb elkészülne mert már közeledik a hidegfront, havazást is ígérnek. Nem szeretném ha még egyszer leamortizálódna a robogó.
A sebességváltóban eltört a váltó villa, azt kellett volna cserélni de sajnos próbálkozás közben kirántottam a húzóék tengelyt, a golyók meg bepotyogtak. A blokkot így szét kell szedni. Hozzád mennyi idő alatt érnék ki, kitavaszodna azt hiszem amíg kitolnám addig. Ide is majd egy óra volt a tolás.
Szijjja Tsibe annyira oda van szegény pára? Hozd el...tavaszig nekem is van időm....én is össze rakom neked,és még ha jó is lesz....talán vissza is kapod
Szerencséd hogy szóltál. A simsonom szana - széjjel van, remélem a "szerelő" még a tavasz beállta előtt összerakja vagy összerakatja. Oda sem viszem többet. Ugye okos ember a más kárán tanul de Én a sajátomból.
Te rossz erkölcsű lányfuttató! Hány éves vagy Te ?
Hiszel még a mesékben?
A teljes állami vagyont elkótyavetyélték, amiből adóbevétel lenne azt a nyereséget a külföldi tulaj elviszi! Honnan vesznek el? Autópálya matrica például, meg a többi száz féle sarc!
Én ezt a mesét hallgatom már 60 éve!
Még most rossz, de majd két -három- öt- tíz-húsz
év múlva fasza lesz!?
Azért mai nap is szemtanúja voltam az erkölcsi lepusztulásnak, a kalauz letett három jegy nélkül utazó fiatalt a vonatról és erre leköpték. Talán kellett volna hagyni egy kis pénzt az éjszakai szórakozás során a hazautazásra is.
De most tényleg nem viccből írtam a bővítést, mármint a szövegmezőre értve. Olyan halovány az a kis háromszög a jobb alsó sarokban hogy eddig fel sem tűnt.
Épp ma reggeli hírekben ecsetelték hogy a "király" szerint 2012 nagyon nehéz lesz a rabszolgáknak de majd 2013 már a felemelkedésé, nehogy belefulladjunk a szarba.
2012-ben is számold a napokat vagány motoros csajok társaságában!
Jótékonysági naptár a Magyar Mentőmotor Alapítvány javára. A cél egy Lifepack 15 kombinált EKG/defibrillátor megvásárlása. http://citybike.hu/ http://www.realmotor.hu/
http:/
/csajokamotoron.hu/
vagy nálam: BlackGhost /Győr/ 0620/450-1548
Panaszt ne halljak a beosztottakról