Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arról nem beszélve, mi van, ha a hátad mögött levő ezer tonna valami bajt csinál! Hiába rakod le a lábadat ha nem ott akar akar megállni! Félelmetes.
Ezért is érdekes a számomra amikor a trafi ellen hadakoznak a jóemberek, nálam alapvető hogy a sebesség betartása alapvető szabály, lassabban lehet de gyorsabban még egy km-l sem.
Jó reggelt!

Olyan nem lehet, nálunk nincs olyan hogy csak egy picivel mentem túl a vonalon. Ha akár egy mm-l is átmegyek a szigetelésen, kemény büntetés vár. Marad a lopakodás és a sasolás a tejfölben. Ez nem közút, hogy ha nincs rendőr akkor mindent lehet.
Tényleg B+! Mi van, ha a jelzőt nem veszed észre időben a köd miatt?!
Nem lenne rá idő sem. A jelzőkre sokkal rosszabb rálopakodni, mert hirtelen bukkan elő a ködből. Már ha vörös a színe.
Gondolom , hogy rendesen meglepődnél, ha egyszer csak elfogyna a sin?!
Az a baj hogy úgy néz ki tartós is marad. Még jó hogy nekünk nem kell lassan hajtani ha ekkora a köd. Néha elég félelmetes tud lenni amikor rohanunk bele a kulimászba.
Szép estét neked is! Itt is tejfölben ülünk, rendesen ! Bő 60 méter a látótávolság!
Jó estét!

Ma akkora köd volt hogy este csak 30-35-l mertem hazaporoszkálni. Az autósok egy részét nem nagyon zavarta a megváltozott időjárási körülmény. Bár a plexi nem párásodott, kívülre szépen ráfagyott a köd, úgyhogy fel kellett hajtani ha látni is szerettem volna.
Pálinkásat! Itt valamivel kisebb, de itt is, és az előbb láttam az udvaron legalább 500 varjat éktelen károgással keringeni. Jó szar az idő de legalább a madarak "énekelnek"!
Jó reggelt!
Akkora köd van odakint, hogy a szemközti házat is alig látni.
Szia!

A napi újságban olvastam, hogy erre már rá is mozdultak a szervek. Már ha egyre gondolunk.
Még hullámzik, és remélem egész télen ugyanez lesz. Én inkább a meleg tavaszt szeretem , mint ezt a qrva telet. Karácsonykor egy hét, aztán bőven sok!
"Tavaly léptem életemben a jegére először életemben.'"
Jégre vittek téged, és nem először. Na nyelveléstanilag így heles!
Ha valakinek kell olcsón gázolaj keressen meg
Na ezt jól leírtam.
Jó estét poén gyáros Úr! A Balaton már befagyott? Úgy mennék csúszkálni egyet. Tavaly léptem életemben a jegére először életemben.
Nem röhög! Majd ha neked is kihűl akkor nevess.
Szép reggelt!
Valami melegítőt keress még a zacskóra, aztán lehet menni "sarkit" kutatni!
Azért tavaszig gyötröm ám a simsont. Most voltam kint, szépen bederesedett a paripa, hajnalonta nem fogok izzadni rajta. Tegnap vettem téli símaszkot a sisakba, egész jól melegíti a bucimat. Az legalább nem fázik majd.
Én is az RR-t!
Eltettem aludni a robogót, teletankoltam, leengedtem a porlasztóból a benzint, kivettem az akkut, felbakoltam, bedugaszoltam a kipufogót végül letakartam. Szép álmokat neki tavaszig.