Nem volt sátras dolog, ilyenre ügyelek, savanyúságot nem szeretem sokáig szagolni. Tegnap sikeresen hazatoltam a motort a "szerelőtől", a végére egész jól lehiggadtam csak megizzadtam. Most kajtatok újabb szakember után, telefonszámok már vannak.
Üdvözlet innen a nagy osztrákiából
A sok hegytől lófaszt se látok,meg az is csak most jutott eszembe,hogy utálom a havat,ezért közel 7órát kocsikázni..
Most aztán még jobban várom a tavaszt!
De talán majd egy jól kitömött brifkó megvigasztal
Nice Na majd jol megbaszkodom öket üres páleszes flaskával...ha nem isznak eleget Bár....akik itt vannak kivétel egy ember...mind le tud aljas modon előre megfontoltan részegedni....ami ugye nem is lenne baj,amig nem okádják tele a sátrat
Ugye Csibe?
Na nem baj,akkor iszonyatosan tintázz még ma be és felejtsd el az egészet
Közben eszembe jutott miért is mentél Te ki.....a hóangyalka biznisz mi?
Bár szerintem már úgyis betintázott!
Mind1!Isten éltesse!
De nekem ez is bőven elég,ja meg szakad a hó
Ha kell meg kérdezem az én szerelőmet.....nagyon korrekt srác. csak akkor el kell hozni valahogy ide a motort
Boldog névnapot a Tamásoknak!
Nem volt sátras dolog, ilyenre ügyelek, savanyúságot nem szeretem sokáig szagolni. Tegnap sikeresen hazatoltam a motort a "szerelőtől", a végére egész jól lehiggadtam csak megizzadtam. Most kajtatok újabb szakember után, telefonszámok már vannak.
Halmozhatod az élvezeteket.
Ott is ilyen hideg lett?
TUDOM MÁR!A Pogi miatt
A sok hegytől lófaszt se látok,meg az is csak most jutott eszembe,hogy utálom a havat,ezért közel 7órát kocsikázni..
Most aztán még jobban várom a tavaszt!
De talán majd egy jól kitömött brifkó megvigasztal
Ugye Csibe?