Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor készülnek majd csak jó bútorok. Lopni, megyünk lopni....
Aztán mi van ha megbuksz?.....el jössz kárpitosnak és Te sem keresel rendesen Vagy elmegyünk lopni csalni......
Benne vagyok a nagy körben, most olvastam hogy 5 milliárdot kapunk az állambácsitól az elmaradt privatizációs bevételekből, abból lesz mit tankolni. Már ha az egyszerű mezei melósnak is jut belőle és persze ha nem hasalok el a jövő évi vizsgán.
Szewa Csibe Talán már több mint egy hónapja nem ültem motoron....de holnap elő veszem egy picit és meg járatom. Bár eladó....de ha nem viszik el akkor tavasszal megyünk egy kurva nagy kört.Ok?
Hajnalban már kezd hideg lenni a motoron. Holnap elteszem a robogót aludni, tavaszig már csak a simsont hajtom. Ma néztem, kb. 300 km-re elég egy tank benzin, ez igen barátságos fogyasztásnak tűnik.
Mindjárt ráharapok.
Szia!

A dízeles korban volt rá példa hogy elfogyott a benya, nem nálam természetesen. A villanynál meg várakozás következik vagy jön a dízel segítség. Ha rám várnának nem jutnának messzire, gyalog előbb célba érnének.
Kicsi séta kicsi séta :D
amugy is ráfér egy kis testmozgás
Olyankor a csibe húzkodja, hogy valami öröme neki is legyen.
Hambi
Te Csibe....és ha kifogy abbol a dögből a nafta? Ki tolja...Te vagy az utasok?
ugy látszik.....
Kihalt a totyik...
Szép!
Az elmúlt télen Pest felé menet lekapott egy kolléga.
Egyik "öröm" a másik után!
Új mozdonnyal, vagy a "négyhuszonnégyessel"?
épp a napokban gondolkodtam, hogy kb "67ben mentem "gyorsvonattal" téli időben, Ahogy érkezett az állomásra gőzben, füstben, a porhavat felkavarva, csodálatos látvány volt!
Ennek örömére hazafelé már 50 perc késés volt amiből sikerült 20 percet lefaragni.
Muszáj mert nincs menetidő csökkenés. Pár napja egy idős bácsi bekopogott és megköszönte a pontos érkezést. Persze ez nem csak az Én érdemem volt, de jól esett.
Húzod is neki koppanásig gondolom?!
Remegett a kezem rendesen úgy megrettentem az ellenőrzés miatt. De szerencsére nem vettek észre semmit. Köd az inkább az est leszálltával jön, de tegnap este csak szórványosan futottam bele a tejfölbe, szerencsére. Nem leányálom teljes vakság mellett robogni, nálunk nincs sebességcsökkentés ilyenkor sem, ami a csövön kifér.
Még szerencse, hogy a szekrénybe nem szartál! Mert akkor tényleg semmi sem hiányzott volna! Szép napot Neked is. Ott is ekkora köd van?
Jó reggelt!

Még javában tart szezon! Két napja éjszaka hazafelé jövet kiugrott elém egy rendőrbácsi. Megállás után a szokásos bemutatkozás után mondom nekik: - Na már csak maguk hiányoztak nekem! Hirtelen megrökönyödtek és kérdezték: - Miért? - Erre Én. - Egész napi meló után már csak az igazoltatás kellett. Lányos zavarukban már a személyi igazolvány nem is kellet nekik. De a végén még feltették a szokásos kérdést: - Nincs hideg a motoron? A végén azért jó utat és pihenést kívántak.