Ja...biztos.De leszarom....bár ujra telepítettem a vidikari drivert úgy ahogy mondtad.....és mégis vagy a monitort kapcsolja ki a gép vagy kékhalál....ezt napi szinten meg csinálja kb5-6 alkalommal. Ma ujra telepítettem az egész gépet.....megy kb 1 órája...és már 2 kékhalál volt.
De nem gond....majd szét baszom ezt is és nem lesz rá gond!
nem ütöm.....felemelem egy jó 20 centit és baszogatom földhöz.....szétesik akkor szétesik....ugy szar ahogy van.Ha ezt tudom nem is veszek bele 500GB vinyót meg uj videókártyát......a faszba
ja a 3.-at nem tudom......
Majd akkor holnap éjjel azután...tudod akkor tudok ezzel a fos nettel játszani.....má ha ez a szar gép is ugy gondolja.Ugy érzem ennek is percei vannak hátra...........
Hát már miért ne menne XP alatt? Nekem is az van a gépen és mégis megy vele....
De este fél tiz után szoktunk játszani....addigra nem terheli a sok csupaszpöcsű a netet.
Bár valami van a gépemmel....tegnap is kikapcsolt a vidikari......bele is vertem három akkorát hogy már az oldalát sem lehet vissza tenni mert olyan fura alakja van a gépnek de leszarom..............
Halli....láttam részeket belőle,és nagyon faja.
Bár téged nem igazán látlak a BF2-őn....pedig most is négyen össze álltunk magyarok és szarrá vertük az ellenséget BADWOLF -UTI- all veapons Meg a 3.-ik valami NEW...........nevű pálya ahol osszuk a halált ezerrel
ennyit a pentiumról....................
De nem gond....majd szét baszom ezt is és nem lesz rá gond!
Arról hogyt szarul van telepítve a videókari drivere nem a gép tehet....
nemrégiben eszembe jutottál... Te is ennyivel viszed a vonatot?
Majd akkor holnap éjjel azután...tudod akkor tudok ezzel a fos nettel játszani.....má ha ez a szar gép is ugy gondolja.Ugy érzem ennek is percei vannak hátra...........
A 3. részre gondoltam, az nem fut XP alatt. Ma nem leszek fenn addig mert hajnalban ébresztő lesz.
De este fél tiz után szoktunk játszani....addigra nem terheli a sok csupaszpöcsű a netet.
Bár valami van a gépemmel....tegnap is kikapcsolt a vidikari......bele is vertem három akkorát hogy már az oldalát sem lehet vissza tenni mert olyan fura alakja van a gépnek de leszarom..............
Bár téged nem igazán látlak a BF2-őn....pedig most is négyen össze álltunk magyarok és szarrá vertük az ellenséget BADWOLF -UTI- all veapons Meg a 3.-ik valami NEW...........nevű pálya ahol osszuk a halált ezerrel