Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért mert egészségügyi jelentősége van a négykézláb sétálásnak, fejedbe száll a vér. Ugye nem vagyunk kutyák, csak néha.
Teeee rássszisták! Miért ne sétálhatnék én négykézláb?! "Démokracííjja van!

Azért fehér kesztyűt húzok munkavédelmi okból nna!
Jó éjt!
Majd ha lesz egy szabad napod,gyere át és el megyünk áztatni.
Most megyek,alszom egy nagyot hosszú volt ez a hét
Jó éjt
Az biztos, de a régi szép időknek vége amikor még manipenivel ugye.... Tudnék mesélni de nem itt.
Na vazze Te mint oktató?
Hülyeségből 5-ösre vizsgáznak majd a nebulók
Amugy engedd meg,had fejezzem ki gratulációmat eme nemes előre léptetéshez
.......hú de kurva szépen írtam
Nem is mondasz hülyeséget, de sajnos most nem érek rá. Mindennap meló és ráadásul muszáj erőltetni a tanulást. Plusz még beiskoláztak oktatónak is. Vizsga előtt még pont ez hiányzik.

Ma azon tűnődtem hogy miért is nem vagyunk ebbe a szép időben a hévizi csatorna vizében? Valamelyik nap,elmehetnénk áztatni,nem?
Jó estét,hát kend miért sétálgat négykézláb? Csak óvatosan kérem azzal a szőlőlével ,kevesebb parádés vizet kell bele tenni és akkor nem olyan erős
Szia!

Már megint lebuktatsz.

Jó estét felhőlátó Csibe
Már mondtam neked,ne szijjál füvet mert attol mindig látomásaid lesznek Lehet nem is felhők voltak hanem valami más
Szép idő volt annyi szent, de szép volta lebukó nap által megvilágított felhőzet is.
Nekem is mindig a részeg disznók lépnek a kezemre, miközben gyanútlanul, és békésen sétálgatok négykézláb!
Szép estét kivánok! Itt ma 17 fok volt,kellemes békés idő.
Üdvözletem!

Berúgás, az meg mi?
Most értem haza nemrég, átnéztem a túlpartra menet közben a lemenő nap sugarai egészen széppé varázsolták a tájat. Egyszer ha nem felejtem el viszek fotómasinát és csinálok pár képet, bár nem tudom milyenek lesznek.
Az úgy merész Hát semmi bíztató ötletem nincs, de utánaérdeklődök
Amúgy ez a tütü még ésszerű is lenne
Majd a 7végén meg keresem a fix helyét ennek a hypernetnek és skype-n konferencia beszélgetést tartunk.....mint az orvosok
Köszönöm még egyszer
Mondtam, hogy hallgass az öregebbre, persze a csibére ne mert abból rettenetes berúgás lesz!
Örülök, hogy sikerült!
Skype-on.
Most beszélek a Tomival.
Szia!

Vigyázz túl ne pörögjön a neted.
Meg jött az erősítős hosszabbító tegnap. ki is dugtam az ablakon és 2,5-3 megával jött a mobilnet fater A hétvégén fel vezetem a padlásra,és csinálok neki egy fix helyet. Nagyon faja ez a kütyü
Te tudod mekkora a "buxád" tartalma! Jó kis gépnek néz ki!
De mi a baj az eredeti panellel? Kérd vissza , nehogy veled vetessenek valakinek panelt!
34 munkadíjjal együtt és 50-60 közt mennek.Ebben 500 exp. van összesen és karcmentes.Ráadásul nekem 7eft-ban van de eddig csak ebay-en találtam.100$