Nagyon finom a hangja és este amikor már elég hideg volt akkor is pöccre röffent, ez a típus önindítós változat. Az ülése nekem kényelmetlen volt mert elég szögletes a robogó üléshez szokott alfelemnek. Viszonylag jó állapotban van de lesz rajta némi munka mire makulátlan lesz. A gumi alkatrészek egy része elöregedett, töredezett és a fékfolyadékot se mostanában cserélhették le.
Jó éjszakát!
Ma reggel is mentem 6 km-t. Holnap hajnalban már azt hiszem hideg lesz, de most sem volt túl jó a szemerkélő esőben hazafelé menet. Hamarosan leteszem a robogót és hadrendbe állítom a simsont.
Keepzeljeetek a biztositaas a sveedekneel ugy muukodik,hogyha nem akarod hasznaalni a motort,autot,akkor kitöltesz egy nyilatkozatot,leadod a a hivatalban ees keesz,nem kell fizetni ettöl kezdve.Ha meg uzembe akarod helyezni,akkor ismeet irsz egy nyilatkozatot,beadod ees keesz.Mehetsz.Ha naalunk is ez lenne....
Meg itt minden ut ingyenes,olyan kanyargos utak vannak,hosszan,hogy taan Poginak is kapaszkodni keene Laciba rendesen.
Lecseréltem a 'busát, de megmaradtam a márkánál!
Viccet félretéve eladó ez a kis p*csköszörű. Ülés ki van szakadva, hátsó lámpabúra repedt, amúgy egyben van. (Tükrök is megvannak, és az első fékkar is). Ha valakit/valamit tudtok rá, ne titkoljátok! (Az árából meglenne a busára a vezm.lánc meg 1-2 gumi
Majd teszek róla hogy feléledjen. A hétvégén barátainkkal jöttünk össze és egy ilyen számomra még ismeretlen motorral kerültem közelebbi ismeretségbe.
Ma reggel is mentem 6 km-t. Holnap hajnalban már azt hiszem hideg lesz, de most sem volt túl jó a szemerkélő esőben hazafelé menet. Hamarosan leteszem a robogót és hadrendbe állítom a simsont.
Meg itt minden ut ingyenes,olyan kanyargos utak vannak,hosszan,hogy taan Poginak is kapaszkodni keene Laciba rendesen.
Viccet félretéve eladó ez a kis p*csköszörű. Ülés ki van szakadva, hátsó lámpabúra repedt, amúgy egyben van. (Tükrök is megvannak, és az első fékkar is). Ha valakit/valamit tudtok rá, ne titkoljátok! (Az árából meglenne a busára a vezm.lánc meg 1-2 gumi