Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tornyi ez szép lesz
de ez a szín vad lesz
őőő a 2. képen látottak jobban tetszenek
Alakul ám SasA! :)
Micsoda csend honol itt..........
A fenéket ( bár az lenne ) még szabin vagyok de sajnos holnap lejár. Este már indul a mandula.
Jó reggelt ! Sztrájk van a vasútnál?
Jó reggelt!

Hát most miért, nincs igazam?
Most számolgattam a kalkulátorral de nem egészen értem az összes megadandó értéket, valamint nincs olyan opció hogy korkedvezmény. Amúgy nem jött ki túl nagy eltérés a tiszta és a vegyes nyugdíj között, már ha jól töltöttem ki.
Szia!

A gyökérkezelésnél nem adnak semmit mert akkor nem tudja mikor ért el eredményt.
nekem aszonta a néni fakír vagyok, mert nem kértem zsibbasztót a gyökérkezeléshez.
ha most kivehetném, amivel mostantól ők rendelkeznek, lenne több mint 2 millám.
"Ágyban párnák közt halni meg.... " Két "szép lány" között a türelmi zónából !
Affanye a gusztusodat ! Tudnál élni !
lassan alakul!
Szia!

Ágyban párnák közt halni meg....
Baszátok meg......meg sem érjük a nyugdíjt.........ugy is kicsinál a rendszer minket addig
De jobb esetben motoron döglök meg valahol félúton.....és az meg egy ötös és egy szentkép (az is a Lucifert ábrázolja)
Még a felhő szélén ülve is azt fogom várni !
Akkor neked már nem kell sokáig.
Én már 60 éve várom !
Azt a hitemet szerencsére nem vesztettem el hogy talán megérem azt amikor minden jobbra fordul.
Te , nekem egy évre akarnának számolni 46 % kamatot, ha vennék fel kölcsönt, azért ezek nem kis mértékben mocskok !Direkt gyűjtöm az ilyen leveleket !
Hogy hogy? Hát elvitte a válság, legalább is ezt mondták, meg a számlám is ezt mutatta. Kevesebb money lett rajta mint a két évvel azelőtti összeg ahhoz képest hogy volt befizetés. Azonnal abba is hagytam a további utalásokat, talán az idén folytatom.