Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy hogy elúszott?
Ráadásul anno beléptem az önkéntesbe is, ott két évi befizetésem úszott el. Azt már nem részletezem milyen beszélgetést folytattam az illetékesekkel.
Nemrég jöttem meg a fogorvostól, pólót vettem csak a kabát alá mert éreztem hogy kiver a víz, úgy is lett. Majdnem megrongáltam a széket úgy szorítottam a karfát kínomban. Persze a dokinéni csak mondta:
- Nem fáj ez annyira.

Hát neki biztosan nem fájt, de kerülnének csak egyszer a kezem közé vagy alá (m).
Gondoskodtak arról, hogy ne legyen sok ! nekem meg a folyton ide küldött kölcsön ajánlatban 46%-os éves kamatot számolnának , ha hülye lennék felvenni. Úgy bántak a pénzeddel mintha soha nem kellene elszámolni vele !
Egészségedre ! Húzz kesztyűt !
Pedig a napokban ilyen hülyeséggel etették a közt valamelyik oldalon, mindjárt meg is keresem.
Nekem is.
Szia ! Van egy sanda gyanúm, hogy nem mész Te Hawai-ra !
Ja és akárhogy osztok szorzok több évre előre nem tudom hogy akkor menyit is ér majd az annyi.
Nem irigyellek az biztos!
Ahogy mondod. Két malomkő között őrlődök, ha megyek az a baj, ha maradok az a baj. Igazából nem tudok okosan dönteni mert annyifélét mondanak.
A te korosztályod szívta a legnagyobbat.
Na jól van beismerem, ittam egy kicsit.

A simsonon lejjebb tettem a tűt, kíváncsi leszek mit produkál így. Persze hozzáállítottam a levegőt is és egész jól pörög.
Milyen válság? Mindjárt felveszem a magán nyugdíjpénztári reálhozamomat aztán megyek Hawai-ra.
Oké
Hát megkérdem hogy kell-e esetleg, de nem tudlak biztatni mindenki elvan csövesedve az ilyen luxus cikkek irányába mint gitár meg bőrkabát
Sajna ez van......de ha elsütöd a gittyómat akkor én vevő vagyok rá.
Sajnálattal hallom(olvasom)
De nyugtasson az bennünket hogy lesz ez még így se!
Még tart a gazdasági válság........
Még mindig megvan a kabátom esetleg ha márt valaki vásárolgatós kedvében van...
25.000ft.
Kész vagyok egyezkedni.
175-185cm magas emberre lehet kb jó.
Gratula és kitartást!
Sajnos igazad van abban mit ér.....
Gratula mérnök úr
Na...ha már ilyen szépen alakul a karriered.....rácuppanhatnál a témára hogy a mi utcánkban is fasza legyen az út
Ja vagy úgy, egyébként nem mondtam hogy hol van rájuk szükség.
Én csak a papírra hajtok Csibe, a gyakorlatot már az élet igazolta.
Szükség? Dunát lehet rekeszteni velük...minden burzsuj család mafla kölyke vmeik felsőoktatási intézményben koptatja a padot.