Nemrég jöttem meg a fogorvostól, pólót vettem csak a kabát alá mert éreztem hogy kiver a víz, úgy is lett. Majdnem megrongáltam a széket úgy szorítottam a karfát kínomban. Persze a dokinéni csak mondta:
- Nem fáj ez annyira.
Hát neki biztosan nem fájt, de kerülnének csak egyszer a kezem közé vagy alá (m).
Gondoskodtak arról, hogy ne legyen sok ! nekem meg a folyton ide küldött kölcsön ajánlatban 46%-os éves kamatot számolnának , ha hülye lennék felvenni. Úgy bántak a pénzeddel mintha soha nem kellene elszámolni vele !
Én csak a papírra hajtok Csibe, a gyakorlatot már az élet igazolta.
Szükség? Dunát lehet rekeszteni velük...minden burzsuj család mafla kölyke vmeik felsőoktatási intézményben koptatja a padot.
- Nem fáj ez annyira.
Hát neki biztosan nem fájt, de kerülnének csak egyszer a kezem közé vagy alá (m).
http://www.168ora.hu/buxa/mill...
A simsonon lejjebb tettem a tűt, kíváncsi leszek mit produkál így. Persze hozzáállítottam a levegőt is és egész jól pörög.
De nyugtasson az bennünket hogy lesz ez még így se!
25.000ft.
Kész vagyok egyezkedni.
175-185cm magas emberre lehet kb jó.
Sajnos igazad van abban mit ér.....
Na...ha már ilyen szépen alakul a karriered.....rácuppanhatnál a témára hogy a mi utcánkban is fasza legyen az út
Szükség? Dunát lehet rekeszteni velük...minden burzsuj család mafla kölyke vmeik felsőoktatási intézményben koptatja a padot.