Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az tökéletes!
Kell bele egy jó kari,egy kis memória és mindjárt megy a Battlefield 2!
Ja....a vidikari...az kicsi. Ez a gond. De amugy pőrög a gép.....35-36fokos a proci
őőőőőő....pontosan,semmit. De lehet hogy a vidikari kicsi.
Valószínűleg a vidikari miatt!
http://gepigeny.hu/games.php?i...
Mit ír ki?
Navégre....egy épkézláb motoros Nagyon fasza az uj proci Most még szt kellene megfejtenem hogy a Batlefield 2 mé nem indul el......
Jelen!
Mindenki motorozik szerintem,már akinek van ugye....
Hogy karcol a 2800-as Pogi úr?
Mi a búbánatos picsa van? Meg szünt ez a topik....vagy kihaltak a lakói?
Ébresztő tetü banda......mindjárt itt a tavasz
ok.benne vagyok! de ne tankoljuk bele elötte amit akkor nem ,mert úgy a heti fogyasztas ua lesz. de én már látom bukott ötlet sajna,mert a magyar birka és megveszi 400ftért is. rajtam nem múlik,én nem tankolok akkor! remélem sokan nem
Ok.....nem tankolok
Jó ötlet, elküldtem a közösségi oldalakra.
Fogjunk össze. A következő a recept, hogy CSÖKKENJEN az üzemanyagok ára: SENKI NE VEGYEN HASZNÁLATBA EGYETLEN BENZINKUTAT SEM JANUÁR 17.,18. és 19-én. Járjunk buszokkal, biciklivel, gyalog vagy az említett három nap előtt tankoljunk.
Emlékezzetek 1989. December 21., 22-re, amikor hasonló módon cselekedtünk és meg lett az eredménye. KÜL......DD TOVÁBB EZT AZ ÜZENETET, HOGY JUSSON EL AZ EGÉSZ ORSZÁGNAK
Jöhettek tavasszal is, de fürödni a tusolóban lehet.Nyáron meg itt a strandon is ! Szabadstrand ! Egyébként érdekes dolog ! Azt mondják magas a vízszint a Balatonban ?! Hát a pacifütyit ! Van a Badacsonylábdihegyi strandon egy ilyen kis medence, amiben most 40 cm víz van ! Abban tudnak a kisgyerekek fürödni . Nem kellett volna beleépítkezni a déli parton a vízbe, és akkor most nem lenne sápítozás, hogy mi lesz a nyaralóval!?
Szia Fater Naná hogy megyünk enni-inni-fürödni
Már uuuuugy várom a tavaszt
Szia Csibe Nem lett nagy baj....csak egy picit ütöttem meg magam,de ki heverem Nekem is a bal oldala sérült meg....ami törött azt már az nap kicseréltem....és meg javítottam.
Ennyi belefér a téli motorozásba
Gondolom , tolni sem nagyon érdemes.
Üdv!
Valamennyi elektronikai tudás nem árt ha van bár végzettség nem kellett hozzá, a tanfolyamon próbáltak mindenkibe beleverni egy kis elektronikát több - kevesebb sikerrel. A mozdonyokat meg vezérlés szempontjából oktatták, bár a mostaniak már olyanok hogy nem igen érdemes belepiszkálni. Ha nem megy akkor nem megy.
Szia Tomi!

Küldtem mailt! A főnökasszony is azért ideges mert sosem vagyok telefonközelben. Estefelé leszel a Skype-n?
Ahojj
Szia Pogi! Ezaz-fel a fejjel! Illetve motorral...Tavasszal máskülönben hogy megyünk erre-arra,legalább pizzát enni menjünk,meg Blábdihegyre egy ásónyomos látogatást is kéne kis fürdéssel!
Szia Csibe!
Nem tudtalak elérni sehol ma,se telokon,se skypon,talán ezt olvasod..Beugrottam volna,ha otthol vagy,mert voltam arra .A GDynk hajtómüről kaptam egy kis tuning infót.Na majd ha találkozunk elmesélem,sajnos a mai nap ennyi volt,orvosi dolgokat kell intéznem,meg egy kis maszek munkát hoznak hálisten.
Megnézegettem, rendes darabok. Neked a képzettséghez kell elektromos szakmai ismeret, vagy csak a mozdonyra vonatkozó tudnivalók?
M62, M43, M44, V43, V46, V63, meg persze ezekből van több fajta is de azt felsorolni is nehéz lenne. Dízellel már nem nagyon járok.