Szia Nedves motorostárs.Szép napot Neked is . Melyik bal oldaladra gondolsz? Egyébként nem értem. Otthon nem tudtok pihenni? Mitől jó az, hogy az útkereszteződésben pihentek?
Na ezt már szeretem ha tanulnak tőlem is valamit. Remélem az ijedtségen kívül nem lett más bajod. A motor meg helyrehozható, amúgy amióta lepihentem igen óvatos lettem az autósok legnagyobb bánatára, kanyarokban mellőzöm a döntést és ehhez eléggé le kell lassítani - a forgalmat is. Arra kíváncsi lennék hogy a motorokkal az esetek milyen százalékában sérül a jobb illetve bal oldal? Nálam egyelőre a bal oldal vezet.
Szia Nem ezen estem el.....a Zala híd és az, S kanyar közötti szakasz (60méteres szakasz) az van mindíg lefagyva. Ott aránylag sima az az aszfalt.....és szép domború.Az volt lefagyva
Nem arra a bal oldalra természetesen. Az a természetes ha időnként ledőlünk pihenni vagy nem? Az meg már saját döntés hogy hol, ahol éppen jól esik.
Na ezt már szeretem ha tanulnak tőlem is valamit. Remélem az ijedtségen kívül nem lett más bajod. A motor meg helyrehozható, amúgy amióta lepihentem igen óvatos lettem az autósok legnagyobb bánatára, kanyarokban mellőzöm a döntést és ehhez eléggé le kell lassítani - a forgalmat is. Arra kíváncsi lennék hogy a motorokkal az esetek milyen százalékában sérül a jobb illetve bal oldal? Nálam egyelőre a bal oldal vezet.
De basszus azon az úton ami felétek visz ilyen időben még kocsival is szar nem hogy motorral!
Sőt....már a motort is helyre basztam Meg csináltam mindent rajta Holnap reggel 5:15-kor Replay
és Te hogy vagy, megütötted magad?