Szia Csibe
Nem tudom....de már nagyon nem bírom ezt a téli motorozást. És ez sajna már nyári időben is így fáj......
Hiába a bélelt bőrnadrág ,ugy fájnak a térdeim mint még soha. És nem is kell már motorra ülnöm ahoz hogy fájjon.....
Nem nem mentem le messzire de azt igen sokszor, úgyhogy nem igazán volt időm az internetet böngészni. Meg hát motorozok nem internetezek. Most tartottam egy kis szünetet a játékkal is mert hát azzal is kell kicsit foglalkozni néha ugye? Belefáradtam a várakozásba amíg a tengeralattjárón a legénység hajlandó újratölteni a vetőcsöveket. Kár hogy nincsen semmi kényszerítő eszköz a gyorsabb munkára való ösztökélésre. Már víziszonyom lett. De mindjárt megoldom a problémát, iszok egy kis páleszt.
Szerintem eddig bírták a térdeim....nagyon fájnak már,tudod huszú évek óta mocival járok dolgozni télen nyáron...ha esik ha fúj. Nem birom tovább............A másik fele......anyagi gondok.
Ha tudjátok valakinek süssétek el,persze a riasztót nem adom mert az még kell.
Bőrnadrág még ha bélelt is nem való hideg időben. Persze ha már annyira kivan az ízület nem lehet mit tenni.
Nem kell nekem kocsi, ló gyalog járok az a jó, Szombat este pénzt teszek a zsebembe....