Hajnali 5:15 környékén volt...... nem hiszem hogy ha lenne is vidi bármit is lehetne látni belőle. Esetleg rólam....amolyan pillanat képeket...ahogy pörög a flaszteron a motor....egy ut...egy pogi...megint egy ut megint pogi..
Szia Csibe
Látod milyen faszagyerek vagyok? Mindig tanulok valamit az idősebb cimboráktól. Tőled pl azt hogy lehet nagyot perecelni a motorral Jelentem a mai reggelen nekem is sikerült egy bazi nagyot esnem a jeges úton Egy kis festék jött le,,,a bal tükör...irányjelző...kuplungkar tövestől A fasz kivan..........
Már pár évtizede próbálom feljebb tornászni a súlyomat de eddig még nem jártam sikerrel, szerintem már nem is fogok feljebb lépni a súlylétrán. Talán jobb is mert a ketteslétrát legalább nem fogazom le ha fellépek rá. Nem úgy mint egy-két családtag.
egy dologra vigyázz a busa kuplungon mind a 6 db csavart menetrögzítőzni kell mert hajlamos kijönni volt már rá vagy 5 példa egy jó tanács nézzed meg és rögzítő a lelke
elfolyt/fogyott Furcsa volt, hogy elég nehezen emel ki, és nehéz sebességet kapcsolni... persze a kukucsnyíláson fasza volt a szint, a gumibetét odanyomta nyilván a folyadékot...
Ma majdnem én is úgy jártam ,mint a Sasa a garázsnál. Tapadás = 0