Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Ma majdnem én is úgy jártam ,mint a Sasa a garázsnál. Tapadás = 0
Hajnali 5:15 környékén volt...... nem hiszem hogy ha lenne is vidi bármit is lehetne látni belőle. Esetleg rólam....amolyan pillanat képeket...ahogy pörög a flaszteron a motor....egy ut...egy pogi...megint egy ut megint pogi..
Remélem videó van róla! Tedd már ide, hadd örüljünk!
Szia Csibe
Látod milyen faszagyerek vagyok? Mindig tanulok valamit az idősebb cimboráktól. Tőled pl azt hogy lehet nagyot perecelni a motorral Jelentem a mai reggelen nekem is sikerült egy bazi nagyot esnem a jeges úton Egy kis festék jött le,,,a bal tükör...irányjelző...kuplungkar tövestől A fasz kivan..........
Nem de az időjárás és az esetleges perecelés által okozott kár mértéke kisebb. Meg nem kell kinyitnom a kaput a kijáráskor, kiférek vele az ajtón is.
Jobban bírja?
Egy ideig még azt hiszem a simsont nyüstölöm még.
Már pár évtizede próbálom feljebb tornászni a súlyomat de eddig még nem jártam sikerrel, szerintem már nem is fogok feljebb lépni a súlylétrán. Talán jobb is mert a ketteslétrát legalább nem fogazom le ha fellépek rá. Nem úgy mint egy-két családtag.
Azért annyira bátran ne, mert szegény robesz így is törölgeti a homlokát. Mi lesz a sportsúlyoddal?
Jó reggelt!
Két nap pihenő! Most végre ehetek, ihatok bátran.
Szép reggelt mozdonyvezető ! Remélem jól vagy?
Adj Isten!

Mi történt a motorral?
Rejtve írtok?! Mert nem látom ám...
Azt egyelőre békén hagyom, csak rátöltök egy pöppet
egy dologra vigyázz a busa kuplungon mind a 6 db csavart menetrögzítőzni kell mert hajlamos kijönni volt már rá vagy 5 példa egy jó tanács nézzed meg és rögzítő a lelke
Legyen szerencséd.
felújítóval még azért várok... elég lazák voltak a csavarok a fedélek, gyanítom ott szivárgott el letyek is lesz majd
Nyugodtan töltsd majd tele. Elég felül 5-6 mm tér.
Azt hiszem Neked szükséged lesz egy felújító készletre, meg némi fékfolyadékra . Meg egy üveg latyakra a nagy ijedtségre!
elfolyt/fogyott Furcsa volt, hogy elég nehezen emel ki, és nehéz sebességet kapcsolni... persze a kukucsnyíláson fasza volt a szint, a gumibetét odanyomta nyilván a folyadékot...
Elfolyt?
Nem kell rosszalkodni, akkor kevesebbet leszel sarokba térdeltetve !
9-10 fok