Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog új évet Cimborák!
BUÉK!
Elsején, mikor kialszanak a fények, a detoxban akkor kezdődik az élet, kómás tekintetek, a fejek kékek, kívánok most nektek Boldog Új Évet! .
Itt a Szilveszter itt van újra,
Nagypapa a Nagymamát igen vadul kúrja!
Kefél a Krampusz a Medve a Farkas
csak egy valaki unatkozik és SMS-t olvas!
B.U.É.K.!

Boldogat Neked is
Legközelebb menj mozdonnyal ! Egyébként is jobban illene hozzád a PSZH. Nem lenne akkora eltérés! Boldog új évet motorosok !
Jáááj.....hát komolyan össze rakok neked egy gumi motort.....azt nem kell ki kalapálni Azért vigyázz magadra...nagyon sok MARHA AUTÓS van az utakon......és mindig akkor jön egy amikor motorral vagyunk
Boldog Újévet kívánok MINDNYÁJATOKNAK!
Tiszteletem Pogi Úr!

Köszönöm, rám fér mert tegnap nem kis problémát okozott a két napja kiüzemelt mozdony életre keltése Siófokon. Ja a motorozás különösen veszélyes üzem mert tegnap hazafelé majdnem karambol lett mert egy idióta ( nem tudok más kifejezést) autós a STOP táblánál nem állt meg és kihajtott elém. Lényeg hogy túléltem.
Csibe Nagyon Boldog és Baleset mentes Új Évet Neked! Ez vonatkozik mozdonyra és motorra is
ezek állatok
Sziasztok!

Boldog Új évet és természetesen jó bulizást kívánok!
Sajnos megint a síneken szilveszterezek de már megszoktam.
Az év utolsó napján köszönteni jöttem, a pina szőréből koszorút kötöttem. a lottó számából,ha eltalálsz vagy ötöt, a szamár seggében sülljön el a tököd.buék
Két szőke cica lovagoljon rajtad,
miközben tíz utánad kajtat.
Kopaszodó fejed ne gyötörjék gondok,
fonják át a nyakad fehér női combok.
Boruljon a szemedre majd a pina bőre és a hiányzó hajadat pótolja a szőre!B.U.É.K!
A biblia kimondja szeresd felebarátaid. A kámaszutra megmutatja hogyan..:D
Boldog újévet kívánok mindenkinek!
Ez várható volt!
Minek örülsz Versace? ......Az élet szép...

...tényleg?

A faszt
Szarrá főtt a virsli,zsizsikes a lencse, víg köszöntöt írni,így nem nagy szerencse.Pezsgős dugó épp most lőtte szét az állam,karácsonyfa rám dőlt,megvágott az áram.Vadul káromkodok,éhes vagyok vérzek,de kívánok nektek
Azért az a -3 még jobb mint az ország nagy részén lévő időjárás....majdnem mindenhol hó van....
csak ne -3 fok lett volna de megérte
És még milyen szép napsütéses időtök volt Mi is sétáltunk egy nagyot a nyanyával.....mit mondjak,jól is esett
de nem ám
már jó ideje érett ez a rövid gurulás