Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha arra járok, elviszem. Vagy ha Laci megy feléd, szóljatok aztán megkérem

De tény hogy jó a ruha
Basszus nem jutott eszembe hogy miért is szeretlek Pogi:D
Vélemény?....Hát már nagyon régen láttam ilyen randa embert.....De a rugdalodzod ott van a szeren
Sasa! Naná hogy kellenek köszi
Ja a gyári az kb. 14 000 ! A rotor !
kb. 4-6 ezer.
ez árban mit jelent?
vélemény?:)
guglin. De van itt Tapolcán egy kisgépkölcsönző, aki elküldi és kb fele árért megtekercselik.
Pogi! Itthon pakolás közben találtam pár régi PC alkatrészt (még a békeidőkből) nekem nem kellenek, nem tudom melyik működik/melyik nem, kellenek?
hol érdemes ilyen forgórészt nézni?
Zárlatos a forgórész. Próbálj szerezni egy ugyanolyat. Alkatrésznek talán jó. A nagy forgórész áram miatt az állórész is megmelegedett.
de van még egy csomó SDS befogatásu vídia fúróm és véső stb tokmány egyebek azt is el akarom passzolni mert a mostaniba egyik sem jó
A jelenség az az hogy elindul de gyengébben mint előtte és füst szaga lesz mintha égne valami ,de van ilyen mérő óránk bedugom a dugóba és teljesen kitér
Mi a jelenség Laci ? De szinte biztos, hogy szakadt a forgórész.
Meg kellene nézni, mert lehet, hogy csak szétment a rugó ami kapcsolja az ütve fúrást.
Ha rossz akkor nem sokat ! Szereld ki a forgórészt tekercseltesd meg, és akkor add el. A használt piacon 4-10 000 Ft-ért lehet venni .
Mi ez? vésőgép? Nekem is van egy......csak nem üt.....valami elszált benne,de a motorja az jó.A 2-ből lehet csinálni 1-t
mennyit lehet kérni egy ilyen Makita HR-4000c 1050wos gépért valószínű hiba hogy kollektor baj vagy csak menet zárlat
az tuti
Majd ha mellette fekete lesz!
Nagyon jól fog mutatni szerintem!