Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem lehet, hogy a porcelán törött ? Mert ilyennel még nem találkoztam. Vagy tökig kormos , vagy szép barna, vagy fehér ! kiváncsi lennék rá, ilyen hogy lehet!?
Ne panaszkodj ! Már sokszor elmondtam: A segíjjestől nem tudják az adót beszedni, de valakitől be kell! Na ki marad? Na ugye?
Jaj, most jutott eszembe hogy tegnap rám ijesztett a simson. Indultam volna a munkába aztán eléggé kicentiztem az időt is, hát kitolom aztán csak pösszögött a rúgásokra. Még szerencse hogy volt a hátizsákban egy gyertya ami megoldotta a gondot mert különben már lelki szemeim előtt felsejlett a felvigyázó bánatos ábrázata előttem amikor megmondom neki hogy nem érek be időre. Talán két hónapot használtam a gyertyát és már tönkrement, az egyik fele tiszta kormos, a másik fele pedig fémtiszta volt.
Ne is mondd, a decemberi hónapot végigrobotoltam (210 órát mentem)aztán a sajátos bérszámítás és adózás után rá kellett döbbennem hogy kb. 20 órát ingyen dolgoztam.
Ennyit dolgozol?! Meggazdagodsz, ha nem vigyázol!
Sajnos csak ilyenkor tudok itt lógni mivel a többi időt a munkahelyen töltöm, sajnos ma este hosszabb lélegzetvételű útra megyek majd csak holnap délután érek haza mivel olyan utak is vannak ahol aludni kell a két vonat között.
Jó reggelt kívánok! Megint itt lógsz ! A mozdony magától megy?
Jó reggelt!

Kend fene nagy tréfamester.
Szesz Pogi!

Az a baj hogy csak akkor játszhatok ha nincsen család. A másik masinában pont nemrég adta be a kulcsot a videókártya most egy régi van beletéve ami szinte csak megjelenítésre való.
Imi, ilyen lett
Itt is az volt reggel! Mondtam is a szomszéd lánynak : de nagy fene köd van !
Szia Csibe Itt is nagy a köd......már napok ota alig találok be a melóhelyre.
Én is tolom a játékot rendesen.....már végig vittem a Jedi outcast-ot kibaszott kemény játék és hosszú.
Most rakott a gépbe a Bandita egy 2,8-as procit már csak egy erősebb videó kártya kell és kész van ez is teljesen
Nekem Zeg-Pest között ezelött 10,4 es fogyit írt ki (nulláztam a mérőt indulásnál, 140-150 végig), ennek ellenére 19 litert tankoltam, 240kmet mentem és maradt még benn kicsi, tehát nemehetett 10et.

Nekem hidegen valami nyöszörög kicsit, üresben, de ha benyomom a kuplungot elhalgat.
Énis lecseréltem az olajat. Egy bal első ABS jeladót kell szerezzek meg valamiért a benzinszintjelzőm nemjó (A CPUn- viszont mutatja h mennyit mehetek a tankban lévővel). Amúgy patika. Sehol 1 pötty rozsda. Picit eregeti az olajat, dehát opel:) 10ezrenként fél litert elcsepegtet az nemolyan nagy bűn szerintem:)

Nyáron kap még egy ilyen felnit:
http://img.carstyling.hu/userc...

Aztán patika lesz:)
Szerintem jól mér.Pontosan még nem mértem,de a tankolások és megtett utak arányában kb annyi amennyit kiír. Városban ,reggeli 5perc melegítéssel és cammogással 10lityó. Városon kívül néha megkergetve 8.5L. Amúgy lecseréltem az olajat és halkabb lett a járása.Persze a francos hidrotőkék hidegen 3-5 percig szólnak. De 70000ft-ért nem cserélem ki őket.amint melegszik befejezi úgyis.
Márciusban meglesz az alváz és a motortértető fújása is.Meg asszem van hangja a kuplungnak is.De akkor már remélem patent lesz.Nem tervezem az eladását,így szeretném ,ha olyan lenne,amilyennek kell lenni. Láttam eladót 100ért ,csapágyas mocival.Viszont klímás 4elabl,16os alu...alkatrésznek jó lenne,főleg,ha a fékek jók.
Szia Pogi !

A hétvégén láttam a legújabb COD-ot, hát kissé leesett az állam de kis játék után rájöttem már nem a régiek a reflexeim. Mosta silent hunter3-t erőltetem ott nincs szükség reflexre csak észre, abból még van egy kicsi. Péntek este nem sikerült kiirtani az összes agysejtet.
Jó reggelt!
Ááá nem hal ki ez a topik. Teszünk róla. Tegnap este pár perc alatt akkora köd ereszkedett le hogy alig találtam haza, folyton törölgetnem kellett a plexit, a végén még ablaktörlőt kell felszerelni a sisakra is.
Hátmég én:) Február elején menek haza és bekerül a cucc:)

Am neked a fogyasztásmérő jótmér? Nekem majd 2 literrel többet ír ki mint amennyit eszik.
annyiért nekem is kell! :) kívancs vagyok milyen lesz
Az elektronikát ingyér adta a Kardos, a BioEtunt meg kiloptam apum autójából:)
cső! mondtad,csak azt nem,hogy mennyi lesz? vagy a tiédbe lesz beépítve?
Csőőő! Te Jimy, nemkell Vectrára motorháztető bőr (kőfelverődésvédő cucc) Akitől vettem az autót vanneki eladó. 10ér adná:)

Mondammár hogy lesz egy átírt 180LE-s elektronika + BioEtun:)