Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

REINZOSIL.....ez is jó ha kell...........és +300 fokig hőálló
benzin...........az a tuti fizető ezköz
Szücsi adott valami fekete pasztát. Amikor először összeraktam foylatott, úgyhogy újra tömítenem kellett:) nemtommár mivolt a márkája. A Tubus alján volt 1 tekerő amivel összetekerted és úgy jött belőle a fekete takony:)
te mivel tömítetted a dekinit mikor összeraktad jó hozzá a nuflex?
Kapszérte egy tankpatod és egy arany felnicsíkot, miccólsz?:D (esetleg még feltudok ajánlani 1000RR bubis plexit:) )
oldalanként...annyi
Megbeszéltük!:) 5zsezser?:D
Pesten vok jelenleg, 2 hét múlva viszem haza a felniket, úgyhogy mindkettenközelvagytok:) Mondajtok egy áááratmá!
Ki van neked közelebb? Meg amúgy is.......a Lacié a keszthelyi környék Itt meg én vagyok a Fűrer
de megegyezünk......
Nincsrajt sérülés csak 1-2 kisebb karc. Csak peremet kell meg kupakokat. 4db. melyikőtökcsináljameg faszábban occsóbbér?
Heavy Metal Buzz Radio http://www.heavymetalbuzz.com
Ha nincs rajta nagyon mély karc vagy ütődés akkor hozhatod.....jó sok magyar dollárért kipolírozom Csak a peremét kell?
Ári van rajta sérülés? mert azt nem tudom én kipolírozni csak a sérülésmenteset
jahm Pray voltam
Laci! Pogi! poirmesterek! Valaki vállal perempolirozást?:) Új szerzemény a gépsárkányra
Teeeee! Olvasókör mi? A kocsmában !? Na de ilyen gyertya akkor van ha elsokallod az olajat. ha a névleges mennyiséget teszed bele az éppen elég .A tűt tedd lejjebb nyugodtan egy rovátkával.
Csőváz Pogi!

Ez szó szerint igaz, régebben még kísérleteztem az eredeti gyertyákkal de be kellett látnom nem árt ha próbálkozok más típusokkal is. Nem emlékszek hogy miért vettem ki az NGK-t de mielőbb visszateszem. Az olajjal néha azt hiszem túl bőkezű vagyok inkább.
Most szereztem meg az East együttes lemezeit azt hallgatom, már régóta kerestem, de aki keres az talál. A Zalai Hírlapban említették meg az együttest valamikor még az itteni olvasókörben voltam a koncertjükön.
Cső váz Csibebácsiiiiii Egyszerű gyertya csere......nem mindegyik gyertya jó bele. Nekem is finnyás a motorom a gyertyákra....van amelyikkel megyeget(vadi uj gyertya,papirforma szerint az való bele)
és vannak régebbi egész más tipusú gyertyák amikkel szinte száguld Az olajat ne sajnáld.......kell az a kétüteműbe
Adj Isten!

Gondoltam hogy már felkeltél. Ha nekilátok rendbe tenni mi a fenével járok dolgozni? Majd tavasszal nekilát valami szakember mert ha Én látok neki annak rossz vége lesz. Sosem szedtem még szét maximum a gyújtásoldali szimeringet cseréltük ill. a gyújtást szoktuk beállítania Tomival. Na de komolyra fordítva a szót a kymco gyertyájával sosem volt gond majd visszateszem azt, előtte sok éven keresztül a kapálógép gyertyájával ment problémamentesen. Na majd ha enyhül az idő azért kezdek vele valamit mert nincsen fűtött helység ahol lehetne kezdeni valamit, addig muszáj lesz neki kibírni mert nincs más választása. Esetleg a tűt lejjebb rakom egy rovátkával, meg kevesebb olajat öntök a benzinbe.
Szép napot ! Pálinkásat ! Megnéztem. Egyszerű a magyarázat! Mikor tekerted ki, lepattant az egyik feléről a koksz ! De ilyen ronda kokszos gyertyát már régen láttam. A türelmi zóna folytonos látogatása helyett állj neki, és tedd rendbe azt a szegény motort. Qrva sokat kap, ráadásul az olajoldali szimering sem 100-as! Szóval ne kínozd tovább.
Jó reggelt!

Látom nagy a csönd. Na majd felkavarom az álló, befagyott vizet.

Szóval itt a kép a makrancoskodó gyertyáról, pár hónapot mentem vele minden gond nélkül és egy alkalommal felmondott. Nem értem hogyan lehetett így működni a motornak hogy csak az egyik felén kormos a gyertya. Remélem a képen kivehető az eltérés.
Na látod ! Legalább nem lógsz ki a bandából ! Dikk!
Páran mondták már(különböző hangsúllyal) hogy egy állat vagyok,de ilyenkor megnyugszom,hogy legalább hasonszőrűek vesznek körül!
Abban nincs hiány!