Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Királyság, ha meglesz akkor üzletelünk!
Persze simán belefújok lakk és egybe polírozom!
Észre sem lehet majd venni!
féláron bármikor :)
Folyamatban...
1 hét és kiderül. 2 baj van vele, képeket mellékeltem. Jobb alul horzsolás, elvileg kanyar erőteljesebb döntése miatt. Átnéztem, törve nem volt, indul mint állat 4 hónap állás után egyből beindult egy kis benyó hatására. A másik hiba a tankon van, egy kis beütődés, festék nem sérült. Ezt lehet hogy ki tudom vákummal húzatni, viszont a horzsolást tudod foltban javítani?
Joce megvetted az XX-et?
Hát oké meggyőztetek akkor MOL-t veszek de ha nem jön be átveszitek tőlem!
Mol a tuti! Múltkor tesco-ba óccsó volt. Vettem is 4-et :).
Ahham... Próbálkozok életben maradni :D. Múltkor is beköszöntem, de semmi válasz :D.
Hát,ha jól emlékszem és tényleg ennyi-márpedig tuti olcsó- én is itt és ezt veszem meg. Bár a MOL tényleg jobb.Esőben is és porban is,és még annyira sem szórja,mint a castrol. Csak drágább.
ha járok Zeg felé, szólok
Ajánlottak nekem már mindent még a motult is kipróbáltam, e mindegyik szét fröcsköli a motoromat és a felnimet!
A Castrol vált be eddig a legjobban! Úgy hogy én azt veszek!

Valaki nem jár arra és zeg környékén utána? :)
Vehetne nekem! :)
Szerintem a MOL sokkal jobb.
De különben Keszthelyen a Tapolcai úton,az olajshopban a legolcsóbb. 1750,ha jól emlékszem.De mindenféle olaj van és szűrő is.Hihetetlen olcsón árulnak mindent.Neten nem találsz annyiért semmit!
te még élsz?
hmmmm. Castrol gyárban?
Szebb reggelt!
Bassza meg sosem lesz jóidő!
Motorozni akarok már!

Hol lehet olcsóbban Castrol lánc spray-t? Tudtok segíteni?
Eladó? Ha igen mekkora méret?
Ez a legkevesebb Testvér!
Szia Csibe
Hát szép lassan össze áll a gépem....mindig rakok bele valamit még Most kapott ramot...videó kártyát...és azért most picit jobban pörög hála az informatikus Barátunknak
Még azt kellene be állítani hogy online menjen a Battlef....2 és akkor véged van
Politikusoknál , miért nincsen ilyen vizsgakényszer? Hogy elfogynának.
Kb. ráhibáztál.
Van egy csomó aktatologató, aki lázasan semmittesz ! És hogy ennek a lázas semmittevésnek legyen látszatja titeket aszogatnak!
2 évente mindenből plusz évente gyakorló vizsga amit ha nagyon akarnak komolyan is vehetnek. Ha a normának nem felelsz meg másnap már nem kell mozdonyra ülni. Az igazsághoz hozzátartozik az is hogy szinte naponta találnak ki újabb változtatásokat ami nagyban hozzájárul az ismeretek összekuszálódásához.
Mit vizsgázol? Eddig nem vezettél mozdonyt?
Nálunk a munkahelyen már befűtöttek az új vizsgarendszer bemutatásával.
Kis unokát kísértem suliba, -7 fok van ! Keserves, de még erős egy hétig február.