Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A nyílt napon bárki mehet akinek megfelelő motorja és felszerelése van! Asszem legutobb 25000HUF volt a napi díj! +nemtom mennyi az időmérő egység! Most néztem még 25szabad hely van a lassú kategóriába! 15-15 a közepesbe és a gyorsba. Mert úgy megy hogy 20perc lassú ,20perc közepes ,20perc gyors! A többi addig a depóba pihen! Délben egy óra ebédszünet ,utánna egy 600as verseny aztán egy 1000es verseny. Majd újra 20perces etapok! úgy jön ki hogy délelött 4-4-4! Délután a versenyeken kívül még 3-3-3!
Mondjuk van egy-két elvetemült férfiállat,aki ezt szereti..
Jaja :XD
Azért a vadász helyében senki sem lenne
Szia! Mit takar ez a nyíltnap név? Gondolok itt az árakra
Hogy megadja neki a mókát. Aztán elúsznak :XD
Benne vagyok!
ez azért komoly jelenet
Tettél késeket a Kawa aljára? amúgy kávét is tudsz vele főzni?
R1 fórumról egy srác mondta hogy Április 13.án lesz nyílt nap Pancsiringen! Ez egy keddi nap! Én megpróbálok szabit intézni ,kinek van még kedve?
Ezért rendeltem hozzá vízálló tokot
A shel kúton álltam, de gyalog vótam:)

Lestem ezt a contour HD-t is cask ez nem vízállóütésálló ha jóltudom:)
Szépen muzsikál... :D, az biztos, pláne ha majd a gyapot kicsit összeég....
Merre voltál?
Nekem Contour HD-m van, cuppantósba nem bízok....
Most varrattam pluszba egy csomó rögzítőszalagot, kézre, lábra, bár a láb a döntés miatt nem faszántos.
Délelőttöt!

Kék lemerült a teflonom így ugrott a hetvenes számod mert nem mentettem le! A másikon keresni foglak! Amikor hívtál nem volt nálam a telefon ezért nem vettem fel! Hazaértem és elnyomtam még gyorsan pár deci benzint -- füvet nyírtam!

Dzsimmi nem gáz ha csak akkor jössz amikor tudsz, találok melót ne aggódj!
Am hallottalak pénteken zegen a körforgóknál, igendurván jól szól a joshi rs-5!
Full HD-t tud felvenni (1920*1080ast), ezeket a felvételeket 1280*720 asba csináltam 60frame/sec-el. Kristálytiszta képet ad, csak persze nem 100megás méretben
Vákumos cuppantós cuccal raktam fel (10mp alatt felrakod bárhová), elöl van az oldalidomon a térdem elött. Tankra nemrakom mer sötét plexin nemlát át:)
Jó képet nyom, hátsó lábtartón van?
Az egész dugó szélet olajos, nem lehet megállapítani hol ereszt.
Felújító készlet nélkül nem dolgoztatom ki a dugót. Mert akkor addig tudom használni.
Ezt nézzétek:
Ismeretlen nyugdíjasok kajak:
Jelenetek
Hívhatsz nyugodtan melózni is! Max pont akkor nem érek rá
Én meg hívtalak este 70-es számról,megkaptam az üzenetet.
ne viccelj, szóra sem érdemes...
Gopro HD motorsport hero val
Nightclubber! Kösziii tesó