A nyílt napon bárki mehet akinek megfelelő motorja és felszerelése van! Asszem legutobb 25000HUF volt a napi díj! +nemtom mennyi az időmérő egység! Most néztem még 25szabad hely van a lassú kategóriába! 15-15 a közepesbe és a gyorsba. Mert úgy megy hogy 20perc lassú ,20perc közepes ,20perc gyors! A többi addig a depóba pihen! Délben egy óra ebédszünet ,utánna egy 600as verseny aztán egy 1000es verseny. Majd újra 20perces etapok! úgy jön ki hogy délelött 4-4-4! Délután a versenyeken kívül még 3-3-3!
Szépen muzsikál... :D, az biztos, pláne ha majd a gyapot kicsit összeég....
Merre voltál?
Nekem Contour HD-m van, cuppantósba nem bízok....
Most varrattam pluszba egy csomó rögzítőszalagot, kézre, lábra, bár a láb a döntés miatt nem faszántos.
Kék lemerült a teflonom így ugrott a hetvenes számod mert nem mentettem le! A másikon keresni foglak! Amikor hívtál nem volt nálam a telefon ezért nem vettem fel! Hazaértem és elnyomtam még gyorsan pár deci benzint -- füvet nyírtam!
Dzsimmi nem gáz ha csak akkor jössz amikor tudsz, találok melót ne aggódj!
Full HD-t tud felvenni (1920*1080ast), ezeket a felvételeket 1280*720 asba csináltam 60frame/sec-el. Kristálytiszta képet ad, csak persze nem 100megás méretben
Vákumos cuppantós cuccal raktam fel (10mp alatt felrakod bárhová), elöl van az oldalidomon a térdem elött. Tankra nemrakom mer sötét plexin nemlát át:)
Lestem ezt a contour HD-t is cask ez nem vízállóütésálló ha jóltudom:)
Merre voltál?
Nekem Contour HD-m van, cuppantósba nem bízok....
Most varrattam pluszba egy csomó rögzítőszalagot, kézre, lábra, bár a láb a döntés miatt nem faszántos.
Kék lemerült a teflonom így ugrott a hetvenes számod mert nem mentettem le! A másikon keresni foglak! Amikor hívtál nem volt nálam a telefon ezért nem vettem fel! Hazaértem és elnyomtam még gyorsan pár deci benzint -- füvet nyírtam!
Dzsimmi nem gáz ha csak akkor jössz amikor tudsz, találok melót ne aggódj!
Vákumos cuppantós cuccal raktam fel (10mp alatt felrakod bárhová), elöl van az oldalidomon a térdem elött. Tankra nemrakom mer sötét plexin nemlát át:)
Felújító készlet nélkül nem dolgoztatom ki a dugót. Mert akkor addig tudom használni.
Ismeretlen nyugdíjasok kajak:
Jelenetek