Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megvan a bukóm!

Elkerülő útszakasz tegnap délután,repül a sárga villám ezerrel
Persze nem ismer meg:)
Este ÉN még javában zakatolok.
Nem jött meg még semmi. Talán a hétvégén szólnak majd, de sajnos még kel vennem akkumulátort, ékszíjat, görgőket is. Pedig tavaly még gumicserét terveztem, na abból nem lesz semmi.
Na lépek aludni mert nehéz hétnek nézek elébe.
Holnap estefelé itt leszek Jó éjt motorosok!
Jól van,majd még ugy is eldöntöd Most már csak az idom hiányzik? A tyükör tartó az meg jött ugye?
Hát nem is tudom. Előbb az eredeti állapotot kellene helyreállítani.
Köszönöm
A te gépedre is tegyünk?
Ez szép lett.
Itt a folyamat Jól becsomagolod a kereket,és hajrá
Kössz Józsiboy, faszányos volt! Legközelebb már jobban iparkodok
Robogót Simsonra?
Dolgozok serényen ne hogy elfogyjon a türelmed
Csibe!ELADÓ!kÉSZ!Simson csere ?
Rendben, türelmetlenül várok.
Szia kb egy óra mig végzek,most bokszolom a gumit .Később teszek fel képeket ,hogy mivel és hogy milyen lett.
Rendbe van teszekfel este képet hogy milyen lett
Üdv Pogi!
Hogyan, mivel festettél felnicsíkot?
Adjon Isten!
Ez már igen!Na majd összehozunk egy talit!
Szuper Faszán bejáratod és az tuti hogy jó lesz. még darabokban az én dögöm,de a hengert már meg furták a csapágyak és a tömitések/szimeringek meg vannak.Már csak a hajtokar jav.szett érkezzen meg és akkor kész is lesz.Majd Kanizsa felé megyek egy kört,amolyan bejáratost Remélem igy is viszi a 100-110et
Szia!Ezzel a gyári kipufogóval 55 öt kényelmesen simán megy(,az ora 60 at mutat,de valoságban ez csak 55),mire megyünk turázni addigra bejáródik meg talán meglesz a leovince sp3,azzal simán 65-70 et tud menni a kis gép.
Ma egy kicsit kipofoztam az eladó ZX FEVEREMet-hajtómüolajat cseréltem,bár nem kellett volna,szinte viztiszta volt,az olajszivattyu hajtását kicseréltem mert 3 fog kissé be volt kopva a hajtott tengelyen,idomokat is megtisztitottam-utána próbakör a szivattyu miatt kb 15 km jó lett minden!
Jöhetnek a vevők!
Szeretem ezt a tipust-igen kényelmes!
Szia szépet neked is! Megy a gép?
Most festettem fel a felnicsíkot,megszárad és már az is kész
Szép napot mindenkinek!