Nem jött meg még semmi. Talán a hétvégén szólnak majd, de sajnos még kel vennem akkumulátort, ékszíjat, görgőket is. Pedig tavaly még gumicserét terveztem, na abból nem lesz semmi.
Szuper Faszán bejáratod és az tuti hogy jó lesz. még darabokban az én dögöm,de a hengert már meg furták a csapágyak és a tömitések/szimeringek meg vannak.Már csak a hajtokar jav.szett érkezzen meg és akkor kész is lesz.Majd Kanizsa felé megyek egy kört,amolyan bejáratost Remélem igy is viszi a 100-110et
Szia!Ezzel a gyári kipufogóval 55 öt kényelmesen simán megy(,az ora 60 at mutat,de valoságban ez csak 55),mire megyünk turázni addigra bejáródik meg talán meglesz a leovince sp3,azzal simán 65-70 et tud menni a kis gép.
Ma egy kicsit kipofoztam az eladó ZX FEVEREMet-hajtómüolajat cseréltem,bár nem kellett volna,szinte viztiszta volt,az olajszivattyu hajtását kicseréltem mert 3 fog kissé be volt kopva a hajtott tengelyen,idomokat is megtisztitottam-utána próbakör a szivattyu miatt kb 15 km jó lett minden!
Jöhetnek a vevők!
Szeretem ezt a tipust-igen kényelmes!
Persze nem ismer meg:)
Holnap estefelé itt leszek Jó éjt motorosok!
A te gépedre is tegyünk?
Hogyan, mivel festettél felnicsíkot?
Ma egy kicsit kipofoztam az eladó ZX FEVEREMet-hajtómüolajat cseréltem,bár nem kellett volna,szinte viztiszta volt,az olajszivattyu hajtását kicseréltem mert 3 fog kissé be volt kopva a hajtott tengelyen,idomokat is megtisztitottam-utána próbakör a szivattyu miatt kb 15 km jó lett minden!
Jöhetnek a vevők!
Szeretem ezt a tipust-igen kényelmes!
Most festettem fel a felnicsíkot,megszárad és már az is kész