Szeva!
Benne vagyok én is.Csak legyen már kész a motor Márc. 3 . óta szerelőnél van. 2 db szimeringre(lánckerék,váltórudazat) várok 3,5 hete Vmit elkeverhettek,mert tegnap kínomban utána néztem és láss csodát ,talátam és holnapra itt is lenne. Csak,hogy a leadott rendelést nem vonják vissza,így várok még ,ki tudja mennyit ...magyarország,magyarország,de csodás
Na azért birná az a simson,csak 59km! azt kibirja szerintem
Az a ragasztó is jó!
Ha gondoljátok akár azt is megüthetjük hogy elindultok ti is és én is,félútun találkozunk Már lassan a lányok is kint lesznek az ut szélén
Úgy lesz ahogy írtad, a tavaly nyári borulás után is így ragasztottam csak most nagyobb volt a sebesség. Van még belőle, Epoxy ceys a neve, ez is két komponensű műanyagra való.
A Tomival már emlegettünk , de nem tudom mikor érek rá mert a kertben is van már melódia . Meg hát a cimconnyal túl messze nem merészkedek, elég neki a városi környezet, bár lehet ha nem egyedül megyek akkor talán nekivágok messzebbre is.
pillanat ragasztó,és belülről erősitsd meg 2komponenső ragasztóval pl:uverapid 5 . Én is ezzel ragasztom ha el pattan valahol,és nagyon jó és erős ez a ragasztó.
Valamikor össze röffenhetnénk,megdumálni hogy mikor indulunk meg miegymás
Azért szerencsém is volt mert megtaláltam az idomról letört kis füleket amit majd pillanatragasztóval visszaragasztok , de hogy miért nem vastagabb rögzítést találtak ki nem is tudom elképzelni.
Ne is mond! már én is szidtam őket,ezeknek olyan gyerek méretű kezük van és azt hiszik hogy nekünk is.Alig lehet hozzá férni pl: a hűtő sapkához .
Fasza az a gép nagyon,akkor az olyan mint egy jó asszony! Mindent megcsinál,de ha nem akkor meg lehet b.........
Ááá, a csehszlovák ipar remekének licensze alapján gyártott MF 70 univerzális kapáló-kaszáló meg mit tudom ÉN mit nem csináló gépe azt hiszem, legalábbis úgy emlékszem .
Pray RR
Andris 929
Peti zx10
Kardos z1000
.....
....
....
Gyüttök? Rohonchoz menünk ki baszatni kicsit... úgyértesültem hogy elolvadt a hó és letakarították az utakat:)
Benne vagyok én is.Csak legyen már kész a motor Márc. 3 . óta szerelőnél van. 2 db szimeringre(lánckerék,váltórudazat) várok 3,5 hete Vmit elkeverhettek,mert tegnap kínomban utána néztem és láss csodát ,talátam és holnapra itt is lenne. Csak,hogy a leadott rendelést nem vonják vissza,így várok még ,ki tudja mennyit ...magyarország,magyarország,de csodás
Most lépek,mert mindjárt csörög az óra
Jó éjt
....faterok motoron
ki probálhatja...de ha megtöri akkor morcos leszek
Keresünk egy csendes csehót és dumálunk egy nagyot
Az a ragasztó is jó!
Ha gondoljátok akár azt is megüthetjük hogy elindultok ti is és én is,félútun találkozunk Már lassan a lányok is kint lesznek az ut szélén
A Tomival már emlegettünk , de nem tudom mikor érek rá mert a kertben is van már melódia . Meg hát a cimconnyal túl messze nem merészkedek, elég neki a városi környezet, bár lehet ha nem egyedül megyek akkor talán nekivágok messzebbre is.
Valamikor össze röffenhetnénk,megdumálni hogy mikor indulunk meg miegymás
Fasza az a gép nagyon,akkor az olyan mint egy jó asszony! Mindent megcsinál,de ha nem akkor meg lehet b.........