Én leteszteltem Vasárnap, igaz nem akkor tűző nap volt mint Augusztusban, de picit sem zavart ezzel a félsötét plexivel a nap, sőt szinte észre sem vettem. Kajak jó, pedig én is napszemüvegben nyomultam eddig.
Jól hangzik! Plexi ügyben és is bajba vagyok mert napszemüveget nem szeretek a sisak alá venni ,így kell a sötét plexi viszont emiatt nem tudok kimaradni sötétedés után! Szombaton is Zegen egy téren dumáltunk ,mindenki maradt még nekem meg mennem kellett mert már jártam úgy igaz nyáron hogy tök sötétbe mentem haza Zegről felhúzott plexivel telement bogárral a szemem lehúzva meg nem láttam semmit!
Új hélyszerkezet, nagyobb PinLock látótér (1000 nél kisebb, bebújáskor nehezebben látsz ki), jobb szellőztetés, beépített zajcsökkentő (1000 nél felár, utólagos felszerelés), 1100hoz adtak nekem pinlockot, bogárhálót, tatyót. NEm tudom mit adnak 1000-hez. Mázlim volt, kiállításon voltunk fenn, ott senki nem rakott ki Shoei-ket, emlékeztem Imetre, felhívtam őket, és mondták hogy ők nem jöttek ki a rendezvényre, ők a rendezvény ideje alatt 20% kedvességet adnak. Így elmentünk az Üllőire, nézegettem, felpróbáltam, tök korrektek és kedvesek voltak, átbeszéltünk mindent, minden szerelést megmutattak, így megvettem a sityót egy plusz félsötét plexivel (este sokat megyek, és a sötét olyankor gáz). a sisak: 125.000, plusz plexi 21.500, ebből adtak 20%-ot, így olyan 117.000 körül jött ki, szerintem így tutkó megérte. Így két plexim van egy teljesen átlátszó meg egy felülről lefelé világosodó.
A Nolanom is megérett a cserére ,úgy kitágult a bélése hogy csak maszkba tudom hordani ,de már így sem az igazi! Én is nézegettem a Shoeikat és nekem is XRek szímpatikusak bár a Robinál elvileg még van XR1000es is nyomottabb áron! 110 helyett kb 85! Kérdés hogy jobb ennyivel az 1100es? Tudsz erről valamit?
sztem minden sisaknak megvan az előnye, meg a hátránya. a KBC-m is szélzajos nagy tempónál, meg 170 felett megindul a parkinson is. viszont amit fontosnak tartok, jó viselni, jó a szellőzése, valamint a rostély illesztése a sisakhoz. ez a lényeg!
Köszi! Kicsit kritikás vagyok vele, első használaton mintha nagy lenne a szélzaj, és ráadásul 2 személyeztem is, így nem tudtam bőven kiló felett "lebújni", és kicsit mozgatta a szél a sisakot, de majd 1 nap letesztelem milyen a régihez képest ugyanazon útvonalon. A régi egy Grex volt, nem is tudom mikori, ráadásul most derült ki 1 mérettel nagyobb volt mint kellene :XD
Én megnézném ,majd utánna nyilatkozok róla! Amúgy csütörtökön szép idő lesz és ha minden igaz szabim is lesz! Ti ráértek? Ja és azt hallottam hogy a Sávojon a remény sugár újra felragyogott!
Melyik részen találkoztunk? Mert az seat-tól a hatházi körforgalomig felveszem a 45-50 -es tempót és akkor tudod már jelentkezik a csőlátás! A környezet elmosódik és csak az útra összpontosítasz! Mondjuk egy kerti trakeszt láttam félúton, aszem martin dob volt rajta és malacokat szállított, az voltál!?
Amúgy mindenkinek szoktam köszönni, neked aszem azt mondtam "szevasz kék" nem hallottad?
Zegen nájtklabbert is láttam asszem!
Amúgy merre jártál? Megmutathatnád végre a cecelegyet, kíváncsi vagyok hogy néz ki rajta a kipufogó! Ott a fórumnál megint lehetne valami találka! Roll is biztos hozná a hintalovat!
XR-1100 User Manual
Haya hirdetés
Bocs ha nem te voltál és kevertelek!
Aszem 4 óra körül a mol kút környékén!
Csütörtökön láthattál...
Intettem amúgy, emlékszem a menetszélbe majd lehagytam a kezem!
Merre mentél?
Én nem járok tarvágáson,ezek szerint te az erdőn át mentél.
Amúgy mindenkinek szoktam köszönni, neked aszem azt mondtam "szevasz kék" nem hallottad?
Zegen nájtklabbert is láttam asszem!
Amúgy merre jártál? Megmutathatnád végre a cecelegyet, kíváncsi vagyok hogy néz ki rajta a kipufogó! Ott a fórumnál megint lehetne valami találka! Roll is biztos hozná a hintalovat!
Kék rám gondoltál "sárga villám" alatt?