Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

30/5542872 ezen elérsz
Nemtuti még hogy ausztriába megyünk, mert sokan paráznak a kivont motorok miatt. Csak énmeg magyarországot marhára unom mert nincsenek normális kanyarok sehol. Ha nem ausztria, akkor keszthely fele elsz az út valószínüleg, szóval csatlakozhacc akár ott is. Elötte még pontosítunk!
Többiek? Nem mondjátok hogy senki sem ér rá? A 600RRes trió? A zöldek?(bár csak egyik zöld az se teljesen de azért értitek) A másik hangvillás?
Szia én 12:00ig melózok Keszthelyen hazamegyek átöltözök bringára pattanok és megyek 12:30ra nem tuti hogy oda érek de max utánatok megyek! Egy elérhetőséget azért adhatnál...
Hali!
Egy ideje már csak a 9900 Ft-os ülőhely volt, de abból a szektorból éles szögből lehet rálátni a színpadra, aztán újra lett a 19500 Ft-os legjobb ülőhelyből. Az Eötvös utcában vettem az Ibusz irodában, pontosan ki tudtam választani, hogy melyik szektorban hányas szék legyen, mivel vizuálisan megjelenítették.
Üdv Tomi!
Ja hát már az elején kellet volna közölni, hogy ez varázspálinka.
Hali!
Volt még jegy a koncertre? Az enyém nem tudom hová szól, mert a barátom rendezte és még nem kérdeztem meg konkrétan hol is leszünk. Fényképezni lehet vajon a koncerten?
ennél a résznél finoman. Tavaly egy nőci majdnem az úttest közepén hagyta a babakocsit!
bon appetite!
jóéjt!
Nem is gondoltam komolyan hogy ledobolnád.....
De a képekért iszunk 1hatalmasat
Most mennem kell mert zörög az asszony..."kihűl a vacsora"címszóval
Jó éjt,és a kezeket a paplan fölé
az egyre nagyobb homlokú Lars-ot akkor sem tudnám, ha már kerekes széken tolják be és az első 5 percben 2x maga alá szarik! csinálok mindenképp!
Nah cimbik!
Hétvégé 18fok lesz, szal szombaton megyünk Rechnitz (Rohonc) - Lockenhaus (Léka) Burgerlandringre mocizni. 3km re van a határtól, marhajó hely.
http://sportmotor.hu/motoros_v...
Errőla helyről van szó.

1.: Pray RR
2.: Kardos z1000
3.: Szücsi Sv1000
4.: Tomi f4i (jössz nincsvita!:D)
5.: Mantga r1 (teis jöszöl !:D)
6.: Cucu 600RR

Akinek van kedve csatlakozhat. Szombat fél1 - 1 körül indulunk zalaegerszegről, kb 45 perc alatt érünk oda, ott pedig 17km es szakaszon tömör gyönyör!:)
Na szép is lenne ha le dobolnád őket De komolyan.....légyszi csinálj képeket
úgy lesz Főnök! de a dobszerkót nem telepítem oda!
na akkor vidd a képet Mostanában valóban egész jol nyomják,ugy mint régen
Jó éjt neked is
jó hogy szóltál...ha nem a küzdőn heringezek fényképőni is tudok. még nem esett le, első ilyen ülős koncertem lesz.
pár éve nagyon gagyi volt a hetfield is, meg a lars is...távozott belőlük a kraft, de most egész összekapták magukat, így megfülelem őket.
nezse neked
Semmi szokatlan nem fog történni!
Most jóéjt mindenkinek!
Na a képeket kérném feltölteni Oda sem tudok elmenni....basszus.Ezé tényleg berugok a 7végén!
ma megvettem a jegyet a Metál Icára! ülőhely, de a szektor szélére választottam, hogy ha kedvem tartja felállok léggittyózni!
Na az megint egy jo piálás lehetett
basszus mi lesz velünk a Tisza-tó turán?
Még a réztartalma is ütős,sőt varázslatos-többen miután ittak belőle köddé váltak az éjszakában!Legalábbis Csiba szerint, Ö akkor még látott!
ha betolok a restibe pár kevertet, simán kivetődök, mint dzsémsz bond!
repce főd?hon-é vala? de a köbányait behűtöm én,és huzkodhatjátok a vészféket