30/5542872 ezen elérsz
Nemtuti még hogy ausztriába megyünk, mert sokan paráznak a kivont motorok miatt. Csak énmeg magyarországot marhára unom mert nincsenek normális kanyarok sehol. Ha nem ausztria, akkor keszthely fele elsz az út valószínüleg, szóval csatlakozhacc akár ott is. Elötte még pontosítunk!
Szia én 12:00ig melózok Keszthelyen hazamegyek átöltözök bringára pattanok és megyek 12:30ra nem tuti hogy oda érek de max utánatok megyek! Egy elérhetőséget azért adhatnál...
Hali!
Egy ideje már csak a 9900 Ft-os ülőhely volt, de abból a szektorból éles szögből lehet rálátni a színpadra, aztán újra lett a 19500 Ft-os legjobb ülőhelyből. Az Eötvös utcában vettem az Ibusz irodában, pontosan ki tudtam választani, hogy melyik szektorban hányas szék legyen, mivel vizuálisan megjelenítették.
Hali!
Volt még jegy a koncertre? Az enyém nem tudom hová szól, mert a barátom rendezte és még nem kérdeztem meg konkrétan hol is leszünk. Fényképezni lehet vajon a koncerten?
Nem is gondoltam komolyan hogy ledobolnád.....
De a képekért iszunk 1hatalmasat
Most mennem kell mert zörög az asszony..."kihűl a vacsora"címszóval
Jó éjt,és a kezeket a paplan fölé
Nah cimbik!
Hétvégé 18fok lesz, szal szombaton megyünk Rechnitz (Rohonc) - Lockenhaus (Léka) Burgerlandringre mocizni. 3km re van a határtól, marhajó hely. http://sportmotor.hu/motoros_v...
Errőla helyről van szó.
Akinek van kedve csatlakozhat. Szombat fél1 - 1 körül indulunk zalaegerszegről, kb 45 perc alatt érünk oda, ott pedig 17km es szakaszon tömör gyönyör!:)
jó hogy szóltál...ha nem a küzdőn heringezek fényképőni is tudok. még nem esett le, első ilyen ülős koncertem lesz.
pár éve nagyon gagyi volt a hetfield is, meg a lars is...távozott belőlük a kraft, de most egész összekapták magukat, így megfülelem őket.
Nemtuti még hogy ausztriába megyünk, mert sokan paráznak a kivont motorok miatt. Csak énmeg magyarországot marhára unom mert nincsenek normális kanyarok sehol. Ha nem ausztria, akkor keszthely fele elsz az út valószínüleg, szóval csatlakozhacc akár ott is. Elötte még pontosítunk!