Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jocee én ezt nem mertem így konkrétan megkérdezni!
Mennyi a komplett? Seggből szájba megy? Zacsipacsi?
Mik a tarifáid Jimmy?
Rájding ha ennek az alaknak pénzt adsz akkor leírtad magad egy életre, milyen egy ízlésed van, fúúj!
Motorosok - nagy család meg minden de aszem ebből én kimaradnék!
Pénz nélkül be se csengess!
Ha jössz ,a jelszó: "pénz áll a házhoz" és nyílik az ajtó
Atyaég, és még én hittem magam kókánymesternek a feldrótozott indexbúrával

/ Imi, 5 körül felugrok úgy jó? De pénzt nem viszek
Minden motorra 250-300€ a R1 2006-tól meg 180€
Bazz,felveszlek fejlesztőnek a csapatba!
igazad van! gumipókkal le kell húzatni a kormányvégeket a hátsó lábtartóhoz...
Ha elég bátor vagy és spórolni is akarsz akkor szerintem a két komponensű ragasztó is szóba jöhet! Ha azzal bekened akkor tuti nem fog csapkodni a kormány!
Esetleg gumipókos kétoldalrafeszítést is meg lehet próbálni! Viszont ha ott szakad a pók akkor fejencsaphat!
Köxi...én is ezeken az árakon láttam. nem kis píz'!
Jaaaaaaaaaaa. Szerintem az Lujzis lesz. Igazából ami szóba jöhet, hogy ne 2 évente kelljen venni: Öhlinns vagy LSL. LSL olyan 75 körül van azt hiszem adapterre, az Öhlinns pöppedt combosabb olyan 125 körül.
a kormánylengés csillapítóra gondótam' Jocc!
www.imet.hu

körülnéztem Lujsiban is, mert van kártyám, végigolvastam mindent, és betájoltam az XR1100-at, de azért kíváncsi voltam, imetben semmit nem mondtam csak ennyit:
600RR-em van, néha felnéznék pályára, de inkább túrás jellem vagyok, napi 5-6 órát is lehet majd a fejemen, 80%-ban túra, 19% őrült mód, 1%-ban lesz pálya. Erre a csaj: Shoei XR1100?
Mondom neki igen pont arra gondoltam, csak kíváncsi voltam ő mit ajánl erre a célra. Ha hétvégén jó idő lesz, komolyan letesztelem egyedül.
ezen már én is gondolkodtam, merre jártad körül a témát?
Ja az nekem is kéne! Legutobb azt mondtam ,hogy annélkül többet soha ,de most meg a sisakom cserés úgyhogy asszem az lesz helyette nekem is!
Nem, sisakot vettem helyette :XD
A nyereg karmantyúk ma megrendelve. 3000.
Jocee neked olajra kell a lóvé! Tegnap sikerült kitotózni hogy elmondottak alapján folyik az olajad! Hiba felderítve, már csak meg kell csináltatnod!

Rájding azé nyírtam füvet hogy kicsit a helyedbe képzelhessem magam! Ilyen lehet a nyamahával menni!
Azt hittem vettél már
Gyűjtök a kormánygátlóra :DDD.
Most néztem ,hogy elővételben 20,000HUF! De megértem! Én is 2008 szeptemberben voltam utoljára! de most már ideje!
Jah, hát egy 35-be belecsúszna így. Marad a közút.
Köszi! Asszem én is kieestem a névsorból. Egy tizest áldoztam volna a gyakorlás miatt.Viszont 25+benzin+egyéb az már nekem sok. Azért köszi az infót
Köszi! Nem megyek
Spórolok