Mik a tarifáid Jimmy?
Rájding ha ennek az alaknak pénzt adsz akkor leírtad magad egy életre, milyen egy ízlésed van, fúúj!
Motorosok - nagy család meg minden de aszem ebből én kimaradnék!
Ha elég bátor vagy és spórolni is akarsz akkor szerintem a két komponensű ragasztó is szóba jöhet! Ha azzal bekened akkor tuti nem fog csapkodni a kormány!
Esetleg gumipókos kétoldalrafeszítést is meg lehet próbálni! Viszont ha ott szakad a pók akkor fejencsaphat!
Jaaaaaaaaaaa. Szerintem az Lujzis lesz. Igazából ami szóba jöhet, hogy ne 2 évente kelljen venni: Öhlinns vagy LSL. LSL olyan 75 körül van azt hiszem adapterre, az Öhlinns pöppedt combosabb olyan 125 körül.
körülnéztem Lujsiban is, mert van kártyám, végigolvastam mindent, és betájoltam az XR1100-at, de azért kíváncsi voltam, imetben semmit nem mondtam csak ennyit:
600RR-em van, néha felnéznék pályára, de inkább túrás jellem vagyok, napi 5-6 órát is lehet majd a fejemen, 80%-ban túra, 19% őrült mód, 1%-ban lesz pálya. Erre a csaj: Shoei XR1100?
Mondom neki igen pont arra gondoltam, csak kíváncsi voltam ő mit ajánl erre a célra. Ha hétvégén jó idő lesz, komolyan letesztelem egyedül.
Rájding ha ennek az alaknak pénzt adsz akkor leírtad magad egy életre, milyen egy ízlésed van, fúúj!
Motorosok - nagy család meg minden de aszem ebből én kimaradnék!
Ha jössz ,a jelszó: "pénz áll a házhoz" és nyílik az ajtó
/ Imi, 5 körül felugrok úgy jó? De pénzt nem viszek
Esetleg gumipókos kétoldalrafeszítést is meg lehet próbálni! Viszont ha ott szakad a pók akkor fejencsaphat!
körülnéztem Lujsiban is, mert van kártyám, végigolvastam mindent, és betájoltam az XR1100-at, de azért kíváncsi voltam, imetben semmit nem mondtam csak ennyit:
600RR-em van, néha felnéznék pályára, de inkább túrás jellem vagyok, napi 5-6 órát is lehet majd a fejemen, 80%-ban túra, 19% őrült mód, 1%-ban lesz pálya. Erre a csaj: Shoei XR1100?
Mondom neki igen pont arra gondoltam, csak kíváncsi voltam ő mit ajánl erre a célra. Ha hétvégén jó idő lesz, komolyan letesztelem egyedül.
Rájding azé nyírtam füvet hogy kicsit a helyedbe képzelhessem magam! Ilyen lehet a nyamahával menni!
Spórolok