Elvileg ha olajos akkor a valahol kiengedi az olajat próbáld meg hogy pumpálod és megnézed hogy hol látni folyást ,valószínű hogy hiába légtelenítetted le mert a rendszer ereszt ,szerintem lehet hozzá kapni felújító készletet kérdezd meg a Lakatos Robit
Ha már szétszedem, akkor felújító készlettel ugrok neki. Csak nem akarom addig, mert hátha ez így normál, nem tudom, előtte kérdezősködök, hogy ne maradjak hülye, tudatlan :XD
Azért probáld meg szétszedni,és alaposan szemügyre venni azt a dugattyút,meg a tömitő gyűrűt.
Bizti hogy azzal lehet valami ha engedi az olajat,még ha nagyon keveset is.
Hátsó fékem alig volt az új gumma felrakása után, így szétszedtük a cimbikkel a nyerget. A fékdugattyű mellett mindig kihoz egy kis olajat. Találkozott már valaki ilyennel? Felújító-készlet vagy ez normál?
A nyereg alatt sose volt olajos, az olajtartály ősidő óta csullon van, így értetlenül állunk a dolog előtt.
Ja és a "Minek a hátsó fék" válaszokkal kíméljetek. Köszi!
Nem viszek macskát, Selymet pedig főleg nem
Ellenben a Te macskád látom jobb húsban van, abból még jól is laknánk Bár Kawás macska biztos megfeküdné a gyomromat, inkább nem kérek belőle
Nagyszerű lenne! Ha ez egy meghívás,akkor köszönjük!
ápr 1-től mehetek,addig nem szívesen mennék olyan "hosszú" útra.
Bár a vadhúst nem kedveljük,de Rájding macskája jöhet! De elkészíteni segítünk...a macskát is
Bizti hogy azzal lehet valami ha engedi az olajat,még ha nagyon keveset is.
Hátsó fékem alig volt az új gumma felrakása után, így szétszedtük a cimbikkel a nyerget. A fékdugattyű mellett mindig kihoz egy kis olajat. Találkozott már valaki ilyennel? Felújító-készlet vagy ez normál?
A nyereg alatt sose volt olajos, az olajtartály ősidő óta csullon van, így értetlenül állunk a dolog előtt.
Ja és a "Minek a hátsó fék" válaszokkal kíméljetek. Köszi!
Nem vagyok hülye hogy csak enni-inni-fürödni hívlak titeket!
Kék küldtem neked esemest! Megkaptad vagy valaki másnak küldtem!?
Milyen Cammal nyomtátok?
Ellenben a Te macskád látom jobb húsban van, abból még jól is laknánk Bár Kawás macska biztos megfeküdné a gyomromat, inkább nem kérek belőle
Rafkós nem nyárra szervezi, hogy megmártózzunk a medencében
http://sportmotor.hu/motoros_v...
ápr 1-től mehetek,addig nem szívesen mennék olyan "hosszú" útra.
Bár a vadhúst nem kedveljük,de Rájding macskája jöhet! De elkészíteni segítünk...a macskát is