Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"ha olajos akkor a valahol kiengedi az olajat" - van benne valami
Na ja
igen ők már tudnak valamit
naon faxa
Helyes!
bekopik az uj gumid és igy fogsz dönteni
Elvileg ha olajos akkor a valahol kiengedi az olajat próbáld meg hogy pumpálod és megnézed hogy hol látni folyást ,valószínű hogy hiába légtelenítetted le mert a rendszer ereszt ,szerintem lehet hozzá kapni felújító készletet kérdezd meg a Lakatos Robit
Ha már szétszedem, akkor felújító készlettel ugrok neki. Csak nem akarom addig, mert hátha ez így normál, nem tudom, előtte kérdezősködök, hogy ne maradjak hülye, tudatlan :XD
Azért probáld meg szétszedni,és alaposan szemügyre venni azt a dugattyút,meg a tömitő gyűrűt.
Bizti hogy azzal lehet valami ha engedi az olajat,még ha nagyon keveset is.
Látod az. Mi is rágódunk rajta...
Ez fogos kérdés Jocee
Sziasztok
Skacok:

Hátsó fékem alig volt az új gumma felrakása után, így szétszedtük a cimbikkel a nyerget. A fékdugattyű mellett mindig kihoz egy kis olajat. Találkozott már valaki ilyennel? Felújító-készlet vagy ez normál?
A nyereg alatt sose volt olajos, az olajtartály ősidő óta csullon van, így értetlenül állunk a dolog előtt.
Ja és a "Minek a hátsó fék" válaszokkal kíméljetek. Köszi!
na ja 6 kor már vissza kell vonulni
csak szar mert 4ig meló, aztán hamar este és hideg van.
Hijjá oszt valameik nap du mehetünk egy kört
Tavaszra kéne valami összejövetel mert térkövezni kéne!
Nem vagyok hülye hogy csak enni-inni-fürödni hívlak titeket!

Kék küldtem neked esemest! Megkaptad vagy valaki másnak küldtem!?
HAli!

Milyen Cammal nyomtátok?
Nem viszek macskát, Selymet pedig főleg nem
Ellenben a Te macskád látom jobb húsban van, abból még jól is laknánk Bár Kawás macska biztos megfeküdné a gyomromat, inkább nem kérek belőle
Köszönjük a meghívást, díjazom a bátorságod
Rafkós nem nyárra szervezi, hogy megmártózzunk a medencében
Semmi, enyém április 29ikéig van kivonva neaggódj:)
gondolkozom a mai vasazáson, de 1 hét van 30.áig nem kellene hogy megcsípjenek. 7végén nem volt semmi ilyen?
No problemo amigo... addig nézd meg magad:
http://sportmotor.hu/motoros_v...
Nagyszerű lenne! Ha ez egy meghívás,akkor köszönjük!
ápr 1-től mehetek,addig nem szívesen mennék olyan "hosszú" útra.
Bár a vadhúst nem kedveljük,de Rájding macskája jöhet! De elkészíteni segítünk...a macskát is