Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tisztelt Dzsimmi van!

Szervizecske volt esetleg, kisbetűvel és nagyadag suvickolás!
Jó lenne fölvenni önnel a kapcsolatot mert lenne pár kérdésem a motorral kapcsolatban, és a véleményére is kíváncsi lennék néhány dologban! Egyébként a jármű megfelelően üzemel mint azt fórumtársunk Dr.Kék is igazolhatja. (igaz csak egy villanásra látott)
Van otthon valami vadhús, meg lehetne sütögetni a kertben és közbe megvitatnánk ezeket! Ha nem lenne elég az étek akkor Mr.Rájding elhozhatná a macskát! Hmm?
...kívánok Kanári Úrnak!
Hogy megy a ninja? Szervíz volt a télen? Illik ám friss olajjal kezdeni!
Hamarosan felkeresem !
sajnos urgott a csütörtöki szabadnapom! Most szó van a péntekről ,de majd szólok aha tuti!
Étvágyat!
Naposat
Jo reggelt!
Jól van látom szárnyal a fantáziánk.
From Iron Chicken
CSIBE Ver 1.0.
A nevemet odaírhatjuk valahová a sisakra mint logo?
vagy Helmet for Hard Men
De még lehet...
Csinálok egy márkát.
HFAS lesz a neve. Helmet For All Seasons.
Csak azért is érdekes mert ugye kesztyűből, csizmából, ruhából van téli akkor sisakból miért nincs?
Jól van akkor megnyugodtam.
.
Nincs.
Miért van olyan vagy csak szívatsz?
Csibewer:
Nem az SPS --- ( "Summer Perfect Style" ) modellel közlekedsz télen? .
Talán a HWC --- ("Hard Winter Comfort")-t kellett volna kérned
Üdv!
Hát igyekszik az ember gyereke. Pedig nincsen nagy motorom, de próbálok a lehetőségeimhez képest a legtöbbet kihozni magamból.
Szia!
Ilyen tesztet sem sokan mondhatnak el !
Hali!
Télen csak maszkban tudom hordani, mert lefagy benne a fülem. havazásban pedig azt tapasztaltam, hogy az apróbb hószemek a szellőzőn keresztül bejönnek a sisakba. Sokáig nem jöttem rá, hogy honnan is esik a hó a sisak belsejében.
Jó reggelt!
Ezért is szeretem a munkámat, csukott szemmel elengedett kormánnyal is tudok menni. Igaz nem tudok lemenni a kijelölt útról.
Aha.Hogy erre nem is gondoltam ...úgy látszik öregszem
Szerintem nem birka az.,csak így több helyen is olvasható és hátha rákap vki
Lám lám,Suzukiból Kawasaki birka még azt sem tudja mit árul