Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amikor a rajtad volt az nem sikerült? Publikus lesz mit bénáztam?
Jóóóóóóóó reggelt
Jajahm, baszattuk neki, meg még hógolyóztunk is! zsííír volt nagyon:)

Az a durva hogy 3 felvételt ismer csak fel a kamera... nyugi az egyik amikor elöttem mész:D:D
Amikor tomi CBRjén volt a cam, azok 4gigás felvételek lettek és az istennek se akarja semmi se felismerni... namaj valahogy meghekkelem:)
Jó estét mindenkinek!
Sándor, József, Benedek meghozta a meleget.
Sziasztok ma motoroztunk egy jót a Rohonci szerpentinen! Szolíd 10cm hó volt a füves részeken! Johnny te meg ne foglalkozz senkivel ,aki nem akar ismerkedni az maradjon meg magának!
Estét urak.Istenit csapattam ma utvonal Keszthely-Zánka-Tapolca-Keszthely volt.Rengeteg motorossal találkozatam.De ami szerintem fontos a Gumi még nem tapad 3 ban ugy csavarta el a seggét a vasam hogy szal majdem volt perec.remélem mindenki kihasználja ezt a jó időt.
Sziasztok!

Jobbulást a motoros kollegának!
Ellenpélda:
Én hétvégén meglepődve tapasztaltam hogy a kanizsaira kiérve mennyire előzékenyek az autósok! Nem másztam rájuk, csak simán mentem mögöttük de ők sorra húzódtak le, jeleztek hogy előzhetek, szóval nagyon normálisan viselkedtek! Tényleg nem úgy mentem mögöttük mintha előzni akarnék, inkább csak nyugisan motoroztam, fura is volt hogy az autós már majdnem a padkán megy egy jóideje, jelezve hogy elenged! Persze megköszöntem így talán legközelebb is ilyenek lesznek ha motorossal találkoznak! Meg hát tényleg jól is esett!
Szóval nálam jól indították az idényt!
Szia Johnny! Sajnos Magyarországon vagyunk még mindig... ezzel elmondtam mindent! Ne is foglalkozz velük.Majd megyünk mi is
Szia Johnny én úgy vagyok vele ha valakit ismere jóban vagyok vele azt ha kocsival ha motorral ha gyalog akkor is mg ismerem
Kőröshegyen jártam ma autóval - mivel a motorom még nincs felkészítve a szezonra - csak, hogy csináljak néhány fotót a kint lévő motorosokról. Az alsó körforgalomnál parkoltam ahol voltak motorosok - Hayabusa-val, R1-el, Superduke-al és RC8-al - akiknek barátságosan köszöntem de sajnos csak elsétáltak melletem. Csak azért mert én nem motorral érkeztem már barátságtalannak kell lenni? De legalább a többi motoros 99%-ban barátságos.
Gratulálok a figyelmes, meggondolt autóvezetőknek. A tegnap este egy ismerősömet frontálisan telibe kapta, egy az Alsóerdei út egyik egyenesében,táblán belül, 100km/h-val előző autós. A motor ki volt világítva, ráadásul kis sebességgel közlekedett. A sérülései nem túl súlyosak, fel fog épülni. Remélem a sofőrnek volt egy autója, és VOLT egy jogosítványa, amitől legalább 2-3 évre elköszönhet. A sérültnek pedig ezúton is (valószínűleg úgysem olvassa) Jobbulást. Mindenki vigyázzon magára srácok!
Most voltam zegen. Láttam egy durvesz ducatit .A srác ducati bőrben nyomta.Hát nem volt sza. !
Nah emberkék, ma 1 kor Shel kút zegen. Aki előbb szeretne menni az 11:45 kor jelenjen, akkor indul az első turnus:)
Sziasztok! Szép napot mindenkinek !
balatonring
Köszi joccakát
értesítelek, hogy mit sikerült intéznem.
jóéjt!
Oksi. És köszönöm ...tudom,sok-sok sör
Nah lépek mert holnap is meló.
jó éjt és köszi Tesó
fogtam!
igen na hogy egyszerűbb legyen.A képen ott a kipuff,és az a saválló az levehető magárol a dobrol. Na most én hosszabbat szeretnék rátenni és faszán meg csinálni a végét. Végül is csak egy burkolás lesz,és csak minimális lesz a hang változása.
rendben...csak sima saválló cső, semmi extra nem kő' ugye? kipu formát csinálsz magadtól...
szerintem kevesen álják meg röhögés nélkül a cégnél ha egy ilyenen meglátnak
7x40cm. meg azt is hogy mennyibe fáj.
illik is hozzád!
de geciiiiiiii de a jövő7en kapok egy babszit,és igy járok vele amig nem lesz kész a motorom
annak meg add meg a paramétereit és megkérdezem. képen már láttam!