Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt nem csodálom 10éves pálinka ...főleg ha joféle azért az ütös tud lenni
hát azé' mondtam...arra behűtöd a kőbányait, aztán a repcefőd szélénél tovább nem is megyünk!
Végül is itt megy el nem messze a háztol 1-2 nyarat kidobhat
Üdv!Nekem a multkori görbe éjjel amikor Csibével megboldogult Aposom 10 éves pántlikáját ittuk, megártott a hamburger!
majd a Csibe kidob vonattal!
Oh benne vagyok
Mikor lesz már nyár?
igen
elhiszem...ha van tennivaló nincs idő alpokalizálni. azé' nyáron majd gurítunk vhol 1-2 szénsavas-habost!
Nem is tudnék olyankor lehajolni,mert orra bukok mint a cserebogár Már rég volt amikor 3-4napon keresztűl gitt részeg voltam.Amiota meg vettem ezt a házat jóformán be sem rugtam,de hamarosan bepótolom az tuti És azt énekelem hogy ...Otteló-noha...ne hagyj el sohaaa
már sor 2esről álmodozunk mi?!
ne hajolj le, mert akkor ki is esik... én ha 2 nap 1más után, na akkor vok viseletes a 3.on. brrr!
kabbeeeee
Csak annyi bajom van,más nap úgy érzem hogy kettő fejem van....és a nagyobb van belűl
aszongyák 40 felett már nagyon szar!
Na akkor én is rajta leszek a témán! Bár akkor csúfos ahogy kinézek de nem baj
Csak ne lennék olyan másnapos mindig...annál nincs is szarabb
bakker nekem mindig sikerül!
Hát igen a szesz az kiveszi az erőt az emberből
De már láttam olyant is hogy meg erősödik az ürge 2felestől
Lehet hogy nekem is már jól be kellene rugnom......már rám férne
Szuper!
Legalább a Te géped egyben lesz! Tegnap megnéztem a szerelőmet és még mindig darabokban a blokkom.Még nem jött meg a hajtókar javitó szett,
Üdv Brada! 2 7végén 1más után szombat-vasárnap beittam, lehet az is sok volt.
Sok a tanulni való tesó? Vagy a csajok fárasztottak le ennyire?
Üdv!
Szerintem jó lesz.
Más, megrendeltem az idomot a robogómhoz meg a tükörtartót is talán a hónap végére megjön, akkor legalább már tudok motorozni bár még akkumulátort is kell venni mert a régit odaadtam a Tominak. talán tudja még használni egy ideig.
Na akkor meg érdeklődöm hogy mikor érnek rá beszerelni.
Ahogy nézem sokkal gyorsabb az a net mint a pannonos,és ez a lényeg. Köszi
Jó estét az uraknak

Bocsánatot kérek, hogy alábecsültem