Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

V2 bolond egy motor jahh hát a belét kihajtottam annak a szegény gépnek.....és még mindíg megy igaz min 1 liter olajat általában vittem magammal mert azt szereti nagyon.de már a múlté..
én szombaton pesten vagyok, az tuti...meg 30.áig kivonva, tehát ilyen aprókat megyek.
e örö i bódottá
V2... az micsoda?
S4
/ hallottam az ex-FZR-edről... szegény motor, csodálom, hogy még megy...
csá all.Riding legalább szívott a géped magába egy kis V2 erőt.az enyém is ott pihent nála a műszaki után.1 takaró alatt aludt a gixxxerrel
Ismerem ám! nah szombaton gyertek.

Baze tomiék mostmeg aszongyák hogy ausztriába kőne menni faszomkivan milegyen?:D
Hali emberek
3-5ig gurultam...ha csácsi vagy gondolom a Bumbit ismered, vele. lecserélte a gixert, vette egy bocimobilt (DL 1000), de ezt is rakja rendesen!
Nah akkor emberök.
Szombat 1 kor tali a Zalaegerszegi shel kútnál!
Zalaegerszeg - Sümeg - Tapolca - Keszthely - Héviz - Zeg kör lenne úgytűnik.
Keszthelyiek, megvárunk titeket, gyertek ti is, úgyis keszthelyre érünk vissza. Legyünk páran, úgy fíílinges a baszatás!:)
Áá mérnemhívtál, mentemvolna csak késpn olvastam

Cseszneknél votunk már, kettévág a szalagkorlát és nagy aforgalom, orfű meg gecimessze van:)
Köszi KisKawa (hobbit)
Dr. Bertók igen

nem kell dob nélkül mászkálnom, hogy halljanak... az is meglesz oldva
szombaton igen!
Sziasztok!

Rájding akkor boldog benedeket neked!
ZsákosFrodó!
Mennék én de munka van
Bertók a Dr bácsi?
most megy úgy megy majd mint új korába meg sem lehet majd hallani ha csak nem dob nélkül jössz:)
Holnap- Budapest Expo Motor es Tuning-jön?
Hát hiába még/már tini korban a vasak... néha el kell nekik a törődés
láncszett is meg van már, meg pár apróság... de még messze a vége De szerencsére jó kezekben van a gép
Köszönöm
A meleget meghoztam... mármint az időjárást tekintve
Főtengely? Szívócsonk? Micsoda átalakítások folynak itt kérem?
Szia! Még nincs kész a masina,várok 1 szívócsonkra még. Meg amúgy is dolgozom egész 7végén. Majd legközelebb csatlakozom!
Csőváz! Boldog névnapot kívánok SASA!
Én ráérnék... de az "új" főtengelyem még postára sincs adva
Oké! Ha lejöttök Keszthelyre akkor itt csatlakozom és megbeszéljük merre lesz a menet. De ajánlom figyelmedbe Cseszneket vagy Orfű és Pécs közti szakaszokat... Bár ezekkel az a gáz hogy nem túl hosszúak így rövidebb egy kör! De ezt még ráérünk megbeszélni!
Szia!
Ma nem mész 1 rövid kört? 4ig dolgozom de utána hajtok 1et.