V2 bolond egy motor jahh hát a belét kihajtottam annak a szegény gépnek.....és még mindíg megy igaz min 1 liter olajat általában vittem magammal mert azt szereti nagyon.de már a múlté..
Nah akkor emberök.
Szombat 1 kor tali a Zalaegerszegi shel kútnál!
Zalaegerszeg - Sümeg - Tapolca - Keszthely - Héviz - Zeg kör lenne úgytűnik.
Keszthelyiek, megvárunk titeket, gyertek ti is, úgyis keszthelyre érünk vissza. Legyünk páran, úgy fíílinges a baszatás!:)
Hát hiába még/már tini korban a vasak... néha el kell nekik a törődés
láncszett is meg van már, meg pár apróság... de még messze a vége De szerencsére jó kezekben van a gép
Oké! Ha lejöttök Keszthelyre akkor itt csatlakozom és megbeszéljük merre lesz a menet. De ajánlom figyelmedbe Cseszneket vagy Orfű és Pécs közti szakaszokat... Bár ezekkel az a gáz hogy nem túl hosszúak így rövidebb egy kör! De ezt még ráérünk megbeszélni!
S4
/ hallottam az ex-FZR-edről... szegény motor, csodálom, hogy még megy...
Baze tomiék mostmeg aszongyák hogy ausztriába kőne menni faszomkivan milegyen?:D
Szombat 1 kor tali a Zalaegerszegi shel kútnál!
Zalaegerszeg - Sümeg - Tapolca - Keszthely - Héviz - Zeg kör lenne úgytűnik.
Keszthelyiek, megvárunk titeket, gyertek ti is, úgyis keszthelyre érünk vissza. Legyünk páran, úgy fíílinges a baszatás!:)
Cseszneknél votunk már, kettévág a szalagkorlát és nagy aforgalom, orfű meg gecimessze van:)
nem kell dob nélkül mászkálnom, hogy halljanak... az is meglesz oldva
Rájding akkor boldog benedeket neked!
ZsákosFrodó!
most megy úgy megy majd mint új korába meg sem lehet majd hallani ha csak nem dob nélkül jössz:)
láncszett is meg van már, meg pár apróság... de még messze a vége De szerencsére jó kezekben van a gép
A meleget meghoztam... mármint az időjárást tekintve
Ma nem mész 1 rövid kört? 4ig dolgozom de utána hajtok 1et.