Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én erre azt mondom hogy az az ember aki a motorost sem veszi észer annak tök mindegy hogy hol az indexed 5cm oda vissza...
ma reggel elötöttem egy kis őzet (nem lett kár semmi gond nem is ez a lényeg) reggel 6:20 körül szóval még kicsit sötét volt de azért már lámpa nélkül is letetett látni valamit ,az őz az út közepén én a Transittal a elakadásjelzővel állok az út szélén kiszáltam jön egy kocsi integetek neki hogy lassítson vagy valami! Fékezés nélkül átment az őzön! Szürkületbe egy autó áll az út szélén egy srác meg integet minte egy hülye és semmi reakció! ha pl egy biciklist löktem volna fel azon is simán áthajtott volna a hülye! vagyis tökmindegy milyen indexed van ha ilyennel akadsz össze IFA indexet is használhatsz akkor is elüt!
Az enyém kicsi is ,ledes is,kurvajól is világít,nagyon erős.Fotógalériámban láthatsz róla.Ennél kisebb szerintem nem szép..
ez a bajom. Szép, de nehogymár a szépség miatt gázoljon el egyszer valaki :).
nekem elöl a gyári száras van ,hátul meg a lámpába integrált ledes van! De már régóta tervezem hogy lecserélem az első is idombasimuló ledesre! Ezek nem olyan feltűnőek de legalább szépek!
Okker, köszke
Szerintetek melyik variáció a jobb ledes indexeknek?

1. Előre-hátra szép dizájnos "száras". Képeken.
2. Előre olyan kis "dudoros" idomhoz feszülő (felmerül kérdésként, hogy ez mennyire észrevehető), hátul száras.
3. Elől visszapillantóba integrált (de ehhez fúrni kéne az idomot szerintem), hátul száras.
4. Elől a variációk, hátul lámpába integrált (ha sportdob kerül fel lehet takarja).
Ennek a fejlesztése lenne Novemberig, de nem tudok dönteni melyik fele menjek. Nekem a 4 száras megoldás tetszik talán a legjobban, az dizájnos meg látható is.
Matrica
Itt mindent megcsinálnak, kedves aranyos csaj veszi fel a telefont :XD. Innen már rendeltem, más ügyben.
Kistom utánanézek ahogy az időm engedi, és hozzáírom a többi "ezer hálához", ez lesz az 5001.-ik
Ez igaz, de az én ser mennyiségemhez még egy raklapemelő is kő
Fiuk...ki tudna nekem segíteni moped autó ügyben?Fontos lenne! köszi
Józsiboy ebay.com-on ha szépen megkérlek, nem tudnál matricaszett után nézni nekem. Vagy ha éppen tudnál valami oldalt alyánlani. Igazából csak a faridomra kellene egy 600f feirat. 27.5 cm hosszú és 2-4 cm vastag. Ha megkérhetlek nézz körbe lécci
Nem-nem Hát valakinek ide is kell hoznia a sert a frigoból
De ugye az asszonykáitokat nem rakjátok ki ilyenkor a garázsba
Na wazze...Te is ott tartod? mert én igen,van egy üres szobám és télen itt bent van a gép
Még nem raktam el a gépet,szoba hőmérsékleten van
Guten tág faxikáim
A ha jól hallom 15fokokat meg napsütést mond a trubadur láda Ne tegyétek el még a motorokat télire
Nekem ráér :DDD
Nagyon sűrű volt a hét.Amikor én értem rá,akkor Ő nem,és ez fordítva.Igyekszem..
ez sajnos ezzel jár! Mikor lesz meg az első emelő? Hétvégén megnézek egy ZXR9-et amihez házilag csináltak, elméletileg az elv ugyanaz.
Nekem az van!10 napja ültem utoljára a ninján Kemény lesz a tél megint A héten meg el is teszem és majd jövőre ébresztem.Akkor pedig egy nagyszervízt kap ajándékba Mindenféle finomsággal...olajak,víz,szelepállítás,új gumik,karbiszinkron,és friss műszaki A gatyám is rámegy majd Már el is kezdtem gyűjteni rá
Hiányod van?
Senki sehol?
Szép estét mindenkinek
Még ezt a buta némbert
szophatsz baszki heheeeeeeeee