Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy a betegebja az nyáron is ilyen...
Nem titi...
ezek állatok! Volt pár gázos előzés az tuti.
Többet vannak azon az utszakaszon mint otthon mert látszik hogy ismerik azt az utat.
Király vidi az tuti,de azért én nem mennék igy.
Legalább van időm kipolírozni a gépet...De jobban örülnék neki ha NYÁR LENNE és nem lenne időm ilyen hülyeségekkel sz_rakodnom
Hali!
Még mindig keresek Pannóniát!
""Emberek 20 fok hihetetlen.100km gurultam.és jobb volt mint egy jó ba........! "" NONO!
Minnyá bazze ! Desürgős!
Sziasztok. Mikor lessz már tavasz?
Hát mit vársz, mindenki otthon ül, elvonási tünetek. Majd tavasszal meggyógyulnak.
Olvasgatom a Videók hozzászólásait és egyszerűen nem térek magamhoz... Hogy mennyi beteg infantilis ember van itt az eszméletlen!
de jo nektek, itt bp-n nagyon tragya ido volt ma :( viszont hetvegen en is tettem egy 150-es karikat :)
Emberek 20 fok hihetetlen.100km gurultam.és jobb volt mint egy jó ba........!
Gutentág faxikáim
Hali!
Ha meglesz ígérem rakok fel képet!
Sziasztok!
Csábított engem is a tegnapi szép idő!De sajna,se biztosítás,se idomok,se benzin -leengedtem mindent- a motor meg az alagsorban,betakarva,téli álomban
Marcaliban voltam autóval ,sok motorost láttam...sírtam is
Sziasztok hát tegnap nem tudtam ellenálni ennek a szép időnek és egy finom 100ast mentem is... Jólesett mint (kolléga szavaival élve) Mint bucsuba két pofon! De tényleg fasza volt én már szeptember közepe óta nemigen ültem motoron. Amúgy Tornyi mikor lesz kész az egész alakos képre vagyok kíváncsi!
A jóidő engem is csábított..de a motor téliesítve lett..maradt a Simson.. =) Húdejó volt
Blue Flame Dob-nagyon jo
Nah joccakát
Egyet értek veled Egy kört én is gurultam és húúúúúdejóóó vólt
Ma ismét szabad voltam 140 km tudtam menni és mindennél többet ért ! Jobb volt mint 2 csaj!