Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello alkatrészek is érdekelnek?
Üdv mindenkinek!
Zalaegerszeg környékén keresek felujításra Pannónia motorkerékpárt olcsón, elsősorban T1, T5 és esetleg P10 érdekelne, de bármivel keressetek meg nyugodtan.
Ténylegesen rossz állapotú darabok is érdekelnének , mert nem tudok érte sokat fizetni. Ha a papánál van egy elfekvő darab és megválna tőle, kérlek szólj, jó helyre kerülne, fel ujítanám.
Hy.Fasza lett. én is csináltam magamnak 1 et.bár azon nincs kerék simán rábillenik.de egy elsőt még kell gyártanom.gratula
Csók a családnak!
Holnap motorozás ha jó idő lesz! Remélem
Hali all!
Na berakok pár képet az emelőről.
Nem a legjobb, de elsőre, minden szakmai tudás nélkül szerintem fasza lett. Festést elb...sztam, de nincs kedvem újracsiszolni és újra alapozni, festeni, elmegy. Mint a magyar citrom. Kicsit ronda, kicsit gagyi, de a mi fiúnk borgya :XD.
Néhány tapasztalat:
Gumírozott felület, ne karcolgassa a lengéscsillapító alját.
Óvatosabban kéne festegetni.
Állítható a szélessége, de a belső távtartókkal az enyémre lőttem be, a belső perselyek kivehetők, más távtartóra cserélhető moci váltás esetén fül csere nélkül.
A tartó mindenképpen mozgó legyen, hisz a motor hátsó emelés után semerre se megy, ezért annak ott kell.

Költségek:
Vas ingyé vót
Kerék 2000 (2 db, praktiker)
Festék: 1100 körül
Alapozó 800 körül
Ecset 200 körül
Idő és hegesztgetés, 1 álmatlan éjszaka szemgyulladás miatt :XD.
Sziasztok! Ha valaki tud kérem segítsen. Egy barátom most vett házat Zalakaroson. Csak tavasszal és nyáron lesz ott de szeretne egy jó sebességű internet szolgáltatót találni. Aki tudja, hogy kik a környéken működő szolgáltatók kérem írja meg nekem e-mailben az alábbi címre: balatonring1baratai@yahoo.com
Szia! Nagy igazság amit mondasz, mert volt már, hogy rám szóltak a hátsó lémpa világítás hiánya miatt (kiégett az izzó) és amikor elmentek akkor láttam, hogy nekik sem világít az egyik hátsó lámpájuk.
Tehetnek egy szívességet a Rendőrök civilben és egyenruhában is nem a gyorshajtót és azt kell nézni hogy be van e csatolva az öved hanam a sok tolvajt és cigót kellene ellenőrizgetni hogy honnét van a lopott vas alu réz égetett kábel rendőr is nézze meg a saját kocsiján a világítást és a gumit aztán utána baszogasson mást
Köszi.Vigyázok és nagyon nem is hajtok,mert nem is tudok
50-es nsr-em van és nem szeretném ha baja lenne.Elég neki a 80 ilyen időbe.Amugy nagy zsiványok ezek a rendőrök,mostanában egyre több alkalommal vannak kint civil autokkal.
Lehet menni holnap is mert napos időt ígérnek, de ha mész délelőtt vagy kora délután, mert hamar hűl a levegő. De vigyázz mert az aszfalt már nem meleg és a rendőrök sem alszanak téli álmot. Ma is láttam egyet Borsfánál, éppen egy magáról megfeledkezett autós ellen intézkedtek valószínüleg. Ami külön érdekesség számomra, hogy sötétkék színű jelzés nélküli volt, ezt nehéz kiszúrni.
Szia! Csak a melóhelyig és vissza.De ha holnap ilyen idő lessz akkor tekerek egy nagyot én is.Igaz még nem tudom merre de motorozok 1 nagyot
Üdv mindenkinek!
Hát el kell mondanom, hogy bár napsütéses idő volt ma és nemrég értem haza egy 100 km-es karikáról, a lábam eléggé fázott a csizmában, pedig a robogóval nem téptem fel az aszfaltot Ahogy kezd lemenni a napocska vészes gyorsasággal hűl a levegő is. Valaki volt ma kint az utakon? Én talán egy motorossal, ha találkoztam azt hiszem.
Fél óra múlva megyek is.
ma jó idő van ma motorozás van!
Ez ám a dög!
Hétvégén (szombaton este) rakok fel képet. Festést kicsit elbasztam, de nem érdekes, megfojt, korrigáltam kicsit higítósan és ráncos lett, de nem csiszolom le. Majd gyüvök!
Na ilyenre gondoltam....
Esetleg ha ilyent össze rakok az is valami,és elég egyszerű mert kevés benne a hajtani való.
Szerintem az is megoldható.Na rajta leszek a témán egész 7végén.Osztok szorzok,vágok és hegesztek+festek.Ha kész vagyok vele teszek fel képet róla.
Magassága nem annyira de a szélessége az jó ha állítható
Az ám. Sőt még azt is kifundáltam hogy olyan emelőt faragok amin belehet állítani milyen magas legyen,és akkor több tipushoz jó
Kész főnyeremény egy fűtésszerelő
Ohh,én balga! Hát a szomszédom víz-gáz szerelő,és saját vállalkozása van.Bontásbol tud hozni olyan csöveket amiben van hajlított rész! Nah beszélek is vele hogy hamarjában hordja csak ide azokat a csöveket és olyan sorozat gyártást rendezek hogy csak na!
Meg tudom hajtatni az nem gond C hajtó van haveromnak
Köszi Tomi nekem csak első kellene leméretezni hátsó emelőm van már első is de egy sőéci darabot leméreteznék