Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mármint a 190/55R17 Pilot Power 2CT
Kell! Írtam hogy jöhet!
Úgy néz ki holnap rokonlátogatásba megyek, persze motorral, nagyobb túra Vasárnap! Ha valaki mégis megy egy kisebb kört, csörizzen.
Photonic, kéne a válasz, hogy ne 2-szer kelljen menni a gumikért a havernak!
Szia mit hagytál nála?
Photonic! A Gumi Új! Igen az árai jók, szinte nettó árak :DDD. HA bárkinek kell szóljatok, kérdezem, de lehet beírok ide általánosságban pár árat. Minden új, csak jók a kapcsolatok a nagyon nagy kerekkel :DDD
Én holnap nem érek rá csak vasárnap! De nekm mindegy hová megyünk majd szóljatok!
Csokinyuszi! Ki merre menne holnap?
Öcsivel Vasárnap úgy néz ki Ausztriát célozzuk meg, Glockenhaus talán vagy mi...
Holnap valaki? Tinnye? Orfü?
szerintem,ha nem akarsz "meglepetéseket" hagyd a continentalt! vgyél szerintem is vágottat ,slicket.Sokkal jobb ,mint bármelyik utcai és lényegesen olcsóbb 10-12000ft.
Szia!
Mi lesz ez?
Jöhet! De ugye nem régi vagy ilyesmi? csak mert tényleg jó áron van!
Üdv!
Megy valaki a keszthelyi mulatságra?
Photonic!

43500 a 190/55 R17 2 komponensű Michelin, ebből is 1 db van raktáron, gyors legyél!4
Nekem meg céges gépen nincs Flash player, másik gépet hazsnálok, otthonról már alig van kedvem gépezgetni.
Én néztem de így hang nélkül nem az igazi!
Persze, szólj amikor kell!
Hát nem sokan nézték meg a linket!
Vagy csak szar volt!
Na mind 1.
Ma voltam arra de meg mindig ejjel dolgozik, hagytam nala valamit
A pénz előbb fogy el. Az idén már csak melóba motorozok Én is. A szentgyörgyi találkozóra sem tudtam elmenni, mert dolgoztam.
Nem túl sokat ma pl mentem vagy 30 35 km ert villamosságszerelőt kajtattam 7 től este 6 ig dolgozunk ha nem esik az eső nem sok idő van motorozni de nem is baj mert így legaláb nem fogy a pénz meg a gumi
Sajnos itt sem mindegy milyen márka.

Motorozgatsz még?
Hát igen a rágó még olcsóbb is de 10 perc után van amelyik nagyon elkezd keményedni
Hát rágni kell a gumit, hogy tapadjon.
Mennyit tudtok rágodni ezen a gumi dolgon vágott slick azt jólvan és még tapad is