Nahát! Angolosan esik az eső,azaz szömörkél.
Remélem nem fagy rá az utra mert akkor csuszni fog a motor reggel Ha netalán Pethőhenye és Zeg közötti utszakaszon egy faxi tápázkodik ki a hona alol az én leszek
Na bakker. 4 óra intenzív flexezés, méretezés, kalkulálás, és 50%-osan elkészült az első JoceeHunt nevű első emelő :XD. Holnap összepontozom és jövő héten összehegesztetem. Fasza lesz!
ismerős a régi idők tele Egy órával elöbb idultam melozni,hogy nehogy elkéssek.Sokszor én is elcsodálkozom hogy a fenébe tudok 4 nadrágban megmozdulni? De mégis sikerül
Olyan telek már nincsenek mint régebben, -20 fok alá is lement néha a hőmérő higanyszála, de nekem nem is hiányzik. Akkoriban úgy fel kellett öltöznöm, hogy egy esetleges esés után fel sem tudtam volna állni a sok ruhától.
Brrrh de hideg van .
Most értem haza gurultam egyet .
Elég durva volt az havas esőbe motorozni .
Legalább itthon meleg van
Remélem nem fagy rá az utra mert akkor csuszni fog a motor reggel Ha netalán Pethőhenye és Zeg közötti utszakaszon egy faxi tápázkodik ki a hona alol az én leszek
Ha szükséged lenne valamire vagy csak érdeklődnél keress bátran! Mindenben állok rendelkezésedre és 24 órán belül válaszolok!
Érd: givishop@gmail.com