Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Darabokra szedtem én is.Szerencsére találtam fűtött helyet is neki Ápr.1-én hozom ki először (hivatalosan )
Nálam a motor viszont darabokra lesz szedve de csak az idomzat kerék lánc stb hogy faszán meg tudjam tisztítani minden apró csavarját
Hát én ilyenkor már csak a Snowboardot nyomom! Nyomnám de ott még nem tarunk! A Motorom álványon várja a tavaszt...
Hello srácok!
Brrrh de hideg van .
Most értem haza gurultam egyet .
Elég durva volt az havas esőbe motorozni .
Legalább itthon meleg van
Jav: Honda.....alol nah ma nincs több pálesz azt hiszem
Nahát! Angolosan esik az eső,azaz szömörkél.
Remélem nem fagy rá az utra mert akkor csuszni fog a motor reggel Ha netalán Pethőhenye és Zeg közötti utszakaszon egy faxi tápázkodik ki a hona alol az én leszek
Új Givi termékek a legkedvezőbb áron!

Ha szükséged lenne valamire vagy csak érdeklődnél keress bátran! Mindenben állok rendelkezésedre és 24 órán belül válaszolok!

Érd: givishop@gmail.com
Nagyon fasza az olvasmány
Ilyen gumit akarok a tavaszra vagy ilyenre vágatni a slicket tényleg ez a Michelinben mennyibe fájna?
Ilyet csinálok én is már csak egy co kell
http://totalbike.hu/tesztek/2009/11/01/wannabe_talmacsi
Ha van valakinek ismerőse aki szépen hegeszt, olcsón tud anyagot és szépen fest akkor a méreteket szívesen megadom :D. Saját számolás ez is :XD
Ja, és a másik, 11ezer helyett megcsináltatom:
Na bakker. 4 óra intenzív flexezés, méretezés, kalkulálás, és 50%-osan elkészült az első JoceeHunt nevű első emelő :XD. Holnap összepontozom és jövő héten összehegesztetem. Fasza lesz!
Semmi cicó Tegnap lett friss műszakim! Igy már mehetünk a télbe!
Eddig ki rakta el télire a motort? én még húzom halasztom..nem tudok ellenálni a napos időnek..
mi ma is megyünk motorozni!
Nincs is annál jobb érzés,mint amikor a -15fokos hidegben haza motorozik az ember az otthon melegébe.
Hát ne is, én sem adom fel.
Hát ahogy olvasgattam itt a napokban,igen.Kivonatták a téli időszakra a gépeket. De én nem adom fel
A többiek már talán eltették a motorokat télre?
Ez ismerős.
ismerős a régi idők tele Egy órával elöbb idultam melozni,hogy nehogy elkéssek.Sokszor én is elcsodálkozom hogy a fenébe tudok 4 nadrágban megmozdulni? De mégis sikerül
Olyan telek már nincsenek mint régebben, -20 fok alá is lement néha a hőmérő higanyszála, de nekem nem is hiányzik. Akkoriban úgy fel kellett öltöznöm, hogy egy esetleges esés után fel sem tudtam volna állni a sok ruhától.
Köszi. Szerintem lessz még enyhébb idő is....de azért az igazi tél még hátra van. Remélem 3 napig fog tartani