Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

It is the same one
Amúgy ez szerintem tök olyan mint a Johnnyé...
Blade néztem motorra felszerelhető kamerát! 52000Ft-ért van! Én meg is rendelem! Amúgy itt meg tudod www.goprocamera.hu
Hátt én is remélem de inkább szombatra Mondjon Süss fel napot! De ha már a vihar meg az eső elmarad az is jó !
Most néztem a Pápa környékére vonatkozó előrejelzést.
Szombatra tényleg mond heves esőket,viharokat,de felénk csak 2 mm csapadékot ígérnek. Vasárnapra meg már semmi eső csak felhős égbolt,de délutánra azok is eloszlanak.
Remélem ez most bejön Nekik.
Sziasztok.
Amúgy igazán nem akarom a falra festeni az ördögöt de szombatra és vasárnapra esőt mond... De remélem tévednek mint már annyiszor!
?
Helyes! Te Joci az a helyzet ,nem csak hogy reggel nem tudok menni veletek még a du.is kérdéses! Ugyanis Anyukám nevenapja lesz és szombaton du. tartjuk a bulit... Szóval nem tom mikor végzek! Így a felvezető motoros tuti te leszel! De gondolom oda találtok! Majd szórok el morzsácskákat!
Szép Jóreggelt Kedves Tamás.....Nanemirka..Csak bekukk me doli van....Szép napot Mindenkinek..
Amúgy szép jó reggelt mindenkinek... Kedves motoros ismerősök...
Én a KTM.com on úgy olvastam hogy naponta 130€! Ha az interneten regisztrálsz akkor ennyit ír ki! De remélem neked van igazad!
You must have a licence for Big(Nagy) motor-5 years
2 nap ára a 130Euro de próbálok jobb árat szerezni a barátaimnak és magamnak.
Kedves Vicky részemről a megtiszteltetés
Nagyon örülök,hogy Te is jössz!
Annyi köszönjük szépen,elég lesz.
Lesznek bizony a sok sör után
Én sört viszek hmm mennyit vigyek? 2tálca sör talán elég lesz.
Hát ugy h telon bekapcs a wlan ugyhagyom és rá rá nézegetek....ebéd elött és utána ha lement...
Soha nem mentem R1 el mennyiért is lehet tőled kikölcsönözni az R1 egy et? egy baráti árat ha mondasz akkor bármikor
KTM RC8! De ha gondolod az R1esemet kölcsön adom ennyiért...
Végülis én bennevagyok egy bérlésbe de milyen motorra gondoltál? 'gsxr1000?vagyR1
Akkor meg végképp összedobjuk...
És ha törik a motor?
Atya-Ég! Hova kerültem. Megnyertétek az olasz lottót :DDDD.
Na megyek festeni!
Meg van! A Full Gas tól bérelünk egyett elvisszük a Kőrősre és ott adunk neki! A lóvét meg össze dobjuk... Asszem 200Ft/Km... Oda vissza kb 30! ,ott egy kör kb 5! ,ha öten fejenként megyünk 10 kört akkor az kb 280-300Km! Ami 56-60,000 Ft! Fejenként 11-12,000Ft!Az sem kevés de azért nem 35! és akkor motorozunk egy komolyat... Ki van benne?