Na lassan átmegyünk csajozós oktatásba Blade-el :DD.
Blade motor nélkül is menne :XD ?
Na majd Keszthelyen ha ott leszel sörözünk egy jót!
Csinik a csajok gratula!
Az 1.képen látható csaj ő az ex vele még tavaj jutottunk zátonyra kb februárban ha jól emlkezem2. képen látható csaj neki van pasia de néha egymásra találunk nem tudunk elszakadni 3. csajt nem tudom hogy feltegyem e gondolkodom
Megmutatom és csak nehogy a barinőm felkukkantson ide mert akkor nagy gáz van nincs különös hely de van pár város ahol igazán szép lányok találhatoak pl:Szombathely.Siófok.Pécs.Nagykanizsa.(talán Győr)amugy meg annyi a titka hogy meg kell nevettetni a csajokat jófejnek kell lenni velül és elég eszer mondani hogy nagyon szép soha nem szabad ismételni megad még 1 nézz mindig a szeméba stb ez mindig bejön kortol függetlenül és hogy van e barátja agy nincs
Sajnos még nincs...Bizonyítanom kell itthon ,hogy tanulok jól és akkor..fél apa ,hogy a tanulás rovására megy..:S..De már remélem minél elöbb meglesz!..vagy nem..:S:D!
Szia!
lementünk a györöki szabadstrandra. Dumáltunk sokat a ninjakról Aztán ittunk egy babmit Khelyen. Meséltem Rólad is Legközelebb remélem jössz! Meg amúgy is ,jöhetnétek zeg-i mocisok már erre egyet!
Hamar kész lessz a vas ma már el is vitték nincs nagy baj pár apróság mert az árokban landolt de ugy hogy gurult bazmeg az árokbam és utána csattant egyet
Blade motor nélkül is menne :XD ?
Na majd Keszthelyen ha ott leszel sörözünk egy jót!
Csinik a csajok gratula!
Szombaton dolgozom sajnos 7-19 -ig
Gyere el Sárvárra,lesz eszem iszom stb..
lementünk a györöki szabadstrandra. Dumáltunk sokat a ninjakról Aztán ittunk egy babmit Khelyen. Meséltem Rólad is Legközelebb remélem jössz! Meg amúgy is ,jöhetnétek zeg-i mocisok már erre egyet!