Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kérdezzük meg hátha jön egy körre vagy 2 re
Ha neked ennyire megy akkor Onegirl-t én motoroztatom meg :XD. Őt meg se kérdezzük :D
Menne motor nélkül is szerintem bár nem ennyire de azért mig nem volt motorom is sokat csajoztam
Photonic, most hétvégén Sárvárra
Azt veszem észre..ejj ejj..XD :D:D
Köszii de motorozok én eleget..:D;) :P!De azért köszi :D:D:D!
Na lassan átmegyünk csajozós oktatásba Blade-el :DD.
Blade motor nélkül is menne :XD ?
Na majd Keszthelyen ha ott leszel sörözünk egy jót!
Csinik a csajok gratula!
Az 1.képen látható csaj ő az ex vele még tavaj jutottunk zátonyra kb februárban ha jól emlkezem2. képen látható csaj neki van pasia de néha egymásra találunk nem tudunk elszakadni 3. csajt nem tudom hogy feltegyem e gondolkodom
Jövőhéten elviszlek egy körre arra kész a moror csak láltani tudjak bár ma nem tudtam lábraálni
Megmutatom és csak nehogy a barinőm felkukkantson ide mert akkor nagy gáz van nincs különös hely de van pár város ahol igazán szép lányok találhatoak pl:Szombathely.Siófok.Pécs.Nagykanizsa.(talán Győr)amugy meg annyi a titka hogy meg kell nevettetni a csajokat jófejnek kell lenni velül és elég eszer mondani hogy nagyon szép soha nem szabad ismételni megad még 1 nézz mindig a szeméba stb ez mindig bejön kortol függetlenül és hogy van e barátja agy nincs
Onegirl Blad-el elviszünk mocizni ha gondolod :DDD, bár ő most sántít egy picit :DDD
Sajnos még nincs...Bizonyítanom kell itthon ,hogy tanulok jól és akkor..fél apa ,hogy a tanulás rovására megy..:S..De már remélem minél elöbb meglesz!..vagy nem..:S:D!
Te Blade! Muti azt a másik 2-t is, az első nem rossz. Hol találsz te ilyen néniket? Valami speckó helyed van? Megyek én is :XD.
Megvan a motorod csajé?
VIII. Nemzeti Motoros Találkozó Aug. 21-23. Keszthely !:D
Sziasztok lemaradtam ,mi ez a Sárvár dolog? Ahova mennei kéne?
Te voltál Hévízen?Miért nem vészfékeztél? Láttam,hogy egy Ronda Hornet ,de nem gondoltam Rád
Szombaton dolgozom sajnos 7-19 -ig
Jimmy, én spec láttalak Hévizen Vasárnap délután.
Gyere el Sárvárra,lesz eszem iszom stb..
Szia!
lementünk a györöki szabadstrandra. Dumáltunk sokat a ninjakról Aztán ittunk egy babmit Khelyen. Meséltem Rólad is Legközelebb remélem jössz! Meg amúgy is ,jöhetnétek zeg-i mocisok már erre egyet!
Jelenleg Ő a barátnőm remélem nem nézi a fórumot tudtommal nem szokta
Jocce Hornet Laci megmutassam a 3 nénit hogy mégis kihez mentem volna tuti hogy meg fogjátok érteni hogy 1 a ........utána a szórakozás
köszike majd meglátni hogy mi lessz de szerintem kés lessz a vége azt mondta a faszi ha 3 nap nem javul
Jobbulást blade , ne aggódj nemsokára térdre állsz Csak vicc Reméljük nemsokára hajtod a vasat megint.
jobbulást a lábadozónak
Hamar kész lessz a vas ma már el is vitték nincs nagy baj pár apróság mert az árokban landolt de ugy hogy gurult bazmeg az árokbam és utána csattant egyet