Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fogaskerék mennyire érezhető?
Új olaj ,új gyertyák rövidebb áttét ,belöttem a gumikat és a futóművet... Startra készen állok...
oksaaa! Avathatunk még egy új motorost, akinek hazahoztuk győrből a 600F-jét :D
10 körben indulok
Küldöm iwiwen...
Meglátom mi lesz, nem lehetetlen, a számod add már meg please!
Ki olvasta a Superbike magazint küldtem be viccet és meg is jelent
Jocee most vasárnap kőrösring.Én biztos megyek úgy tudom Photonic is..úgyhogy sztem elkezdem a listát:
Vasárnap 08-02 Kőröshegy
1. Ridehard
2. Photonic
3.
4.
5....
Nem lessz az késő én délelöttre számítottam
laci lehet mi is megyünk!2-en!de nem biztos ma este eldől!igyekszem!majd hívlak hogy mi van!de lehet levisznek minket,de szerintem vonatozok mert barátnőm nem hajlandó motorra ülni!HEHEHEHE:)Széles utat addig is:)
Hihetetlen,de ezt találtam.

"KEDVES MOTOROSOK!

SAJNOS ISMÉT VÁLTOZOTT A SIÓFOKI BULINK HELYSZÍNE.......
A FIX HELYSZÍN:
SÁGVÁR (SIÓFOKTÓL DÉLRE 10 KM) SPORTPÁLYA

REMÉLJÜK NEM RIASZT VISSZA SENKIT EZ A 10 KM-ES KITÉRŐ, MI SEM ÍGY TERVEZTÜK, DE AKKOR IS MEGTARTJUK A BULIT!
A KONCERTEK, VETÉLKEDŐK MEG LESZNEK TARTVA!

info:
30 494 1156

ÜDV
GHOST'S MC PROSPECT CHAPTER SIÓFOK"
Laci,Blade én ma megyek már,kb olyan 4-5 óra felé indulok zegről.
Jah :D, akkor mi legyen most vasárnap?
Szia!
Ok Aug.16-án lesz vasárnap!
Siófokra nem tok sajna menni, de jövő hét Sárvár az tuti, Pétek reggeli indulással, vasárnapi hazajövetellel. Az kiket érdekelne?
Szeva Jimmy!

Én mennék sármellékre, ha jó idő lesz, bár elég gázos lesz 35fokban a bőrszerkó :XD
Na mi van én szedek itt csak béres cseppet?!
Elhallgatott mindenki
Nem megyek,sajna dolgozom,ma,holnap,szombaton.
Nektek jó szórakozást!
Szombaton kellene indulni valamikor de lött
Jimmy hétvégén jössz Siófokra?
Jó lenne tudni mennyien megyünk, hol találkozunk,mikor,stb...
Persze,hogy vicc...
De inkább gyertek el körösre ahogy olvasom lessz több ember kamera minden ami kell
du kb 5 körben szerintem én is kijutok de csak azért hogy lencsevégre kapjam a hostes csajokat
Ott leszek azon a 7végén Keszthelyen, szóval szinte tuti hogy kimegyek énis Imivel.
Addig is gyakorolni kéne a startot
Legfeljebb Imivel leszünk 2en, és hogy a wakasakival legyen esélye, mondjuk 3.ból indulok, vagy start után még elszívok egy cigit, utána indulok vicc ám
Igen Sármellék gyorsulás csak nem érdemes elmenni megint lessz 5 vagy 6 motor abbol 2 el sem tud jartolni ja meg jönnek a csajok is gyorsulni