Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aug.16-án lesz majd,én mennék
Hornet, én ugy tudnék menni hogy péntek este, éjjel mert szombaton szülinapozunk. De szombat is oké lenne este 7ig kb.
Imi vasarnap gyorsulas? Kinézhetünk... :)
Jó lenne nekem.De csak beugrok pár órára,nem alszom ott.Akkor vasárnap gyorsulás lesz sármelléken,megnézném a ninját mit megy Valaki jönne oda esetleg?
14-16-ig jó a Vonyarc ha nektek is, illetve aki jönne.
Hmm... mennyibe fáj mostanság egy kompozás motorral 2 személlyel?
Sajnos nekem a szokásos program lesz szombaton.
1ig meló utána estig telek...
úgyhogy a szórakozást most rátok hagyom szombatra srácok,
de remélem ami késik nem múlik
jót ne halljak rólatok
aztán vasárnap találkozunk a híd alatt
'Hornet mi is lesz azzal a vonyarci bulival?
Ja tényleg a Blade akkor 3 na megyünk hornet mi elleszünk az tuti
Blade még jön, nem?
Akkor csak a hornettel 2 en maradtunk
Uhm... nekem nem vakló-színű, sőt elég esélytelen
a héten még legurulok kocsival, mert még cuccolok de a 7végém vasárnap délig foglalt sajnos
Ki jön akkor szombaton sátorozni Ridingsoul ,Blue hornet,Hondalaci,2 ismi siófokról,még valaki?
Persze hogy át Ha lett volna egy billentyűzet akkor szerezhettem volna De hát csak érintőképernyő vala ottan
Hol a PrintScreen? Át is mentél?
Köszi
Most anyagi okokból jobb ha nem fér bele mert ha ott lennék akkor nem csak lenne pia hanem csak pia lenne Meg meló sem engedi sajnos de mennék szívesen Maybe next time
Gratula nem ismerlek személyesen gyere el sátorozni Siófokra
Jelentem kész a kresz vizsgám Holnap megyek rutint fizetni és vezetni meg párnap múlva Váááááár a Hondááááááááááá
Nem jössz sátorozni a végén még egyedül maradok
Photonic a vasárnapi indulás nekem is 2 körül lenne jó...

Ki jön még?

...na megyek felteszem az új láncot...
azt is kamerázok de azt nem kötöm az orrotokra...
Háát az időjárás és társaság függő, mert ha nem lesz senki nem maradok csak szombatig, ha meg minden ok,lehet hogy vasárnapig.
És meddig maradsz?
Nem pénteken megyünk Siófokra? Vazze én úgy terveztem eddig, na mindegy én pénteken megyek.
Nekem mind1 mert szombaton délelött megyünk Siófokra és ott is maradunk vasárnap meg akkor indulok haza amikor ti is jöttök Kőrösre ,van kamera nagyon jó igy lehet igazi felvételt csinálni az elötted haladórol
Fiuk csak nem egy ilyen szépséget kell innét onnét kamerázni Photonoc gondolom ez jobban menne hátulról mint a motor videózás