Blade én mondtam neked hogy gyere pakolj le aztán késöbb menny vagy szombaton de ezt nem gondoltam hogy baleset volt azt hittem hogy nagyon jól sikerünt az estéd vagy kikötöztek a csajok,jobbulást hamar legyen kész a motor
Hát az úgy történt hogy akihez indultam Siófokra (ex csaj)lekéste a vonatot és nem tudott hazajönni Siófokra mondom lecuccolok nála sok sör stb igy is volt és elindultam érte még a motoros találkozóra is 2 en mentünk volna csak rosszkor voltam rossz helyen meg fasznak húztam neki? nincs nagy baj térdzúzódás stb
Blade, vazze Hondalacival aggódtunk már érted, gondoltuk valami nem ok, már két napja hívogat a laci nem tudtuk mi van veled, de hál isten nem megvagy.
De legalább komolyabb bajod nem lett,remélem. Onnan pestre vittek? vagy hogy volt?
Lehet hogy elkel a sagítség most 1 lábon közlekeden motor meg nincs kocsival sem tudok menni és valakinek karban kell tartania a néniket a jobb zsebemben lévő telefonom is szarrátörött gondolom hogy hányan kereshettek valahogy a a hétvége az nem akart összejönni már de kezdődött gyalogos stb
Szépnapot ha készlessz a motor akkor megyek nekem a hétvége nem valami fényesen alakult ha nem megyek csajozni Siófokra akkor most nem pesten az ágyban basznám az eget ma engedtek haza a kórházból sikerült egy leakadt utánfutót amin egy fünyirótrakesz volt elsodornom nem lett nagy baj csak egy perecelés a motor szinte sértetlen oldalidom, tükör bukógomba ment el nekem meg a térdem
Jöhetsz ha van kedved
Max 10 fő fér el a kecóban, ömlesztve
De ha valaki sátrazni szeretne 2-3 elfér abból is a kertben. Nem nagy az egész amúgy.
Sárvárra ki jön tehát? Eddig:Ridingsoul,Hondalaci,BlueHornet.
Photonic,Jimmy,K
iskar,Roller,Ridehard,Blade ti jöttök? Most így hirtelen ennyi név jutott eszembe.
Szerintem egy jó pár doboz sör után mindenki mosolyogni fog jövőre már énis megyek,talán akkor már R1, vagy busával - remélem
Nah azt hiszem előállt az augusztusi 7végenkénti programtervezetem... most 7vége sárvári tali, utána vonyarc (ha lesz? ), aztán keszthelyi tali, utána meg bakonyi 2napos - a pápai motoros kör szervezésében
Riding megszakadni csak nem fogok de igyekszem nagyon ,hogy jövőre ott legyek én is!beválaloma társaság mosolya szerepét!godolom mennyire örülni fog mindenki ha én megjelenek!
Szólj ha menni kell elviszlek kocsival is, de akkor 2 bukszát rendelj oda!
De legalább komolyabb bajod nem lett,remélem. Onnan pestre vittek? vagy hogy volt?
Sárvárra Ti sátrazni mennétek?
Téged ezek a Nénik tönkretesznek. Szólj ám ha valahol helyettesíteni kell, mert nem bírja a lábad, szívesen segítek, tudod jól!
Max 10 fő fér el a kecóban, ömlesztve
De ha valaki sátrazni szeretne 2-3 elfér abból is a kertben. Nem nagy az egész amúgy.
Sárvárra ki jön tehát? Eddig:Ridingsoul,Hondalaci,BlueHornet.
Photonic,Jimmy,K
iskar,Roller,Ridehard,Blade ti jöttök? Most így hirtelen ennyi név jutott eszembe.
Akkor ott a helyem, ha meghívnak :XD
Nah azt hiszem előállt az augusztusi 7végenkénti programtervezetem... most 7vége sárvári tali, utána vonyarc (ha lesz? ), aztán keszthelyi tali, utána meg bakonyi 2napos - a pápai motoros kör szervezésében
Rollin nekem is a negyedik kép a kedvencem
Fószer rábrunyált a Hondákra és dolgavégeztével húzza a sliccét! Le is mentem gyorsan azt a fotót!
Dzsimmi milyen volt a zéikszerres találkozó?
Az a rövidgatyás gyerek mit csinál a képen? Tüzet csihol amíg te vadászni voltál?