Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hallottad? Nem tudol olvasni? Hogy lett meg a vizsgád?
Hornet : Balról a 4. kép a legjobb
Igen.
Jó kis fotók!
2-en voltatok a fórumról?
Nah, pár kép a Siófoki buliról
Akkor majd gyalog megyek én is
Hallom vadakura sikerült haverkodnod megint?
Ne bantsd szegeny KisKawat... Igyse sok Wakasakis van itt.. :D
Kösz Kar! Én majd jobban célzok a zebrán A lepattanó embert meg hagyom a buszra hogy bevégezze whekekekekekkee
Sziasztok!

Tegnap értem haza Szlovéniából, Tolmin környékén voltunk repkedni! Eszméletlen mennyi motoros volt! Szerintem több motoros volt mint autós! Vannak fotóim is de még meg se néztem őket, nem volt hozzá erőm.
Volt sárkányozás, rafting, pisztrángfogás, sziklamászás, sátorozás, ...! Hulla fáradt vagyok!
Roller grat a vizsgához, szólj ha indul a forgalomba vezetés, jobban szétnézek a zebrán.
Remélem innen mindenki jól van! Említette egy kollegám hogy egy bagodi motorosnak balesete volt! Elvileg elütött egy őzet és ...!
Óvatosan!
Azt észrevettem, mert én ott voltam Nagyon fasza kis hely, voltak páran egyébként. És Johnival is találkoztam(angol). Kár, hogy nem futottunk össze, de talán legközelebb.
Oké!
Srácok, akiket esetleg érdekelne a baráti körünk!

Most fogjuk megrendelni a polókat, fekete alapon, fehér betűkkel.
Az elején lesz egy nagysakál fej (a www.sakaldob.hu oldal nyitólapján a Sakáldob feliratban szereplő logó), a hátulján a következő felirat:
Országúti Sakálok, és alatta a név idézőjelben.
2500 körüllesz / poló, mindenkinek 2 db-ot rendelünk, tehát egy 5-ösből kijön, és így egységes képet fogunk mutatni a találkozókon, kisebb túrákon stb... Akit érdekelne a dolog és szívesen jönne többet is a társaságunkkal, az kérem mihamarabb jelentkezzen, mert a héten megrendelnénk. Eddig 10 ember van, ez 20 poló, 30-nál enegdményt adnak még!
Szeva!Asszem nekünk jó lesz a Tihany.Aznap jövünk haza Esztergomból.Akkor ez a 2. tüzijáték lenne,mert Egomban 19-én van Csak az a kérdés bírjuk-e majd a motoron egéyz nap
Kiskar!
Hahóóó,merre jársz Tesó?
Hali All!

Sárvári számításaimat eltotlát, úgyhogy ki kell hagynom a banzájt. Új haditerv került felállításra, akit érdekel, jelentkezzen időben!
Aug. 20 motorokkal elmegyünk Tihanyba megnézni a tüzijátékot/kat.
Utána irány Keszthely, és lesátrazunk/besörözünk Keszthelyen a Helikon strandon, ahol másnap kezdődik a motorostali, és Vasárnapig ott maradunk :XD. Várjuk szeretettel a csatlakozókat, mi eddig 4-5-en leszünk!
csak megemlítem, hogy a mai bakonyi út alkalmával majdnem fácánt is hoztam haza... a kis dög
épp most mondta le egy szegedi bnőm a 7végét, szóval mehetek énis sárvárra
Igen, erre a bulira gondoltam Laci. Eljössz te is ugye? Többiek hogy állnak ezzek a kérdéssel?
Bladdel mi van, jelentkezet már?
Na jó napot Hölgyek és Urak!
Körösringen voltatok?Videók?
Azért meg ne szakadj
Hornet te ezt említetted?
Jövöre már motorral jössz nem kell várnod soförre
köszi az élmény beszámolót!:)
Laci jövőre akkor is elmegyek ha megszakadok!
Vikusszal meglestük a Bakony egy részletét, és úgy találtuk az alábbi 2 helyszín valamelyikén fogjuk leverni a sátrakat augusztus 29-30ára, ahova mindkit soksoksok szeretettel nahmeg sörrel várunk (de hozhattok is ) Egyébként Bakonybéltől pár km-re lenne treff.
"A" és "B" helyszín, egymástól párszáz méterre. Ha az "A" foglalt, van "B" is
Élménybeszámoló van élmény bőven gondoltad volna hogy a Cowboy faszi tudod aki olyan érdekesen beszélt a Lázá testvéreknél dolgozik azthiszem lovász mesélte hogy elragadta a 4 es fogat
Élménybeszámoló? Háát, pénteken mentem, nem sokan voltak, érkezés után fél órával megkezdtem az első söröm,aztán hirtelen reggel lett
Komolyra fordítva, nem volt rossz buli, koncertek este 7 körül kezdődtek Tankcsapda imitátorokkal, szegények nagyon rossz volt a hangjuk, aztán késöbb a cool head clan énekelt, meg volt egy kis hastánc két lány nyomta nem kevés sikerrel
Aztán megérkezett Hondalaci és iszogattunk reggelig.
Blade barátunk meg eltűnt a térképről.