Jóreggelt Mindenkinek!
Bocs de most keltem fel
Srácok én is a Jocóékkal tartanék, mert még az Ő motorját sem láttam még meg az Imiét sem...
Oké Imi ez a számod is elmentve
Akkor 14:20ra énis ott lennék Imivel a "váróba"
Hát én már nem hiszem hogy odaérek 2re mert nemrég végeztem melóval, még zuhany, etc... és Keszthely felé még van dolgom. Arra számítottam 5 körül lesz az indulás
Khelyről megyek...fenékpusztai vasúti átjáró után a kanyarban van egy pihenő.ott leszek 14.20kor.most írtam meg az sms-t,elküldöm és meglesz a számom neked is
Nea haragudj Andris,de 5re Marcaliban kellene lennem A 4 óra már késő.
Nektek jó szórakozást kívánok!
Lehet én meg elmegyek a pacsai 14 órás indulással,a pont a déli parton megy onnan időben érek Marcaliba.
Ki jön ma gurulni? Mi ma 14-kor indulnánk pacsáról 4-5-en, a Benzinkútról. Az útvonal egyenlőre nincs letisztázva, elméletileg Kőrösring lesz, ha Ridehard barátunk felvenné a telefonját! Szóval aki jönne, írjon egy sms-t nekem (30/2172057), hogy ki mikor hol vár minket. Esetleg jó útvonal is érdekelne minket!
Várom a jelentkezőket!
Cső!Ja ,én voltam.MElmentheted,ez a fő vonalam
Mennék én isAndris hívott.De,ha ma is úgy fúj a szél,akkor vissza fordulok,.Tegnap is küzdeni kellett rendesen az elemekkel.Durva oldalszél volt Veszprém felé főleg.
hellló!mert szegényem darabokban van aztán most rakjuk össze!de minden erőmmel azon vagyok hogy egy minnél elöbb kséz legyen és végre legyen róla egy tuti kép:)
Szóval Te hívtál!
Nekem másik számod van meg...elmentsem ezt is?
mondjuk nem tudtam volna menni mert az elmúlt pár alkalom durván megnyújtotta a láncot,csörög zörög... uhogy holnap reggel 1.dolgom feszíteni rajta...
Biztos nagyon húztad neki aztán azért fogyott ki az anyag
Holnap jössz, jöttök vmerre?
én ma bírkóztam a fűzfával itthon. egy nagy ága letört félig. felmászni lusta voltam (4-5m), inkább rácsimpaszkodtam és addig ugráltam, míg le nem sikerült törni
hát ha Laci itt lett volna, ő biztos szakszerűbben oldotta volna meg
Bocs de most keltem fel
Srácok én is a Jocóékkal tartanék, mert még az Ő motorját sem láttam még meg az Imiét sem...
Oké Imi ez a számod is elmentve
Akkor 14:20ra énis ott lennék Imivel a "váróba"