talán nem mert már félek mert sokat bukhatok ha most elkapnak így mindig legalább 1 spanom jön akinek van jogsija de inkább 3an vagy annál is többen církálunk
mehetünk elötte is én már rutinos vok merre laksz? am mostanában sose megyek egyedül mert valaki mindig jön velem akinek van jogsija és akkor 3-4-en mennénk
megyek a rózsa körforgalomtól a rendőrség felé, erre szemből jövő autó gondolja bekanyarodik előttem -neki balra- a vak bottyán utcára...
Annyi reakcióm volt még, hogy ne frontból pusziljam meg, így seggel alácsúsztam.
És még azzal jött, hogy neki volt elsőbbsége... mondom rendben, itt vagyunk a rendőrségtől 30m-re, zárja be a kocsit és menjünk be. Hmm... Faszikám: "jólvan, ne haragudj nem láttalak, jól vagy? mennyit kérsz?"
Nem látott jah... Halogén 60W-os izzó a simsonon, akkor még csak távolságival, mert a tompított nem ment. este 10-11 körül
pillanatok alatt úgy felnyomta az adrenalinom, hogy majdnem betörtem a szélvédőjét Pontosabban csak ütöttem, miközben felfelé állt a középső ujjam - volt ám csodálkozás
Faluban még elmegy, igazad van. De próbáld meg egy nagyvárosban csúcsforgalomban
mindenesetre legalább Te leteszed a jogsit.
Sokan nem, mert az mennyi pénz, inkább megveszi a motort és megy ész nélkül. Amikor meg a rend éber őrei utánaerednek, akkor meg elkezd kapkodni, sietni, és ott is a baj... ilyenekkel nem szabad játszani
2005ben már ütöttek el, hogy becsúsztam a kocsi alá... Akkor sem köszönte meg az illető, amit kapott... El akart húzni, de annál gyorsabban felpattantam az aszfaltról
hát anyám apám oktató volt szal a kresszel nem volt gondom motorozni meg megtanultam falun akkor meg minek de mind1 meguntam hogy mindig elkell menekülni a yardok elől
őőőő....egyik haveromat szerintem érdekelné a "tuning" jog....meghibant szegény és ilyesmit szeretne.... de nekem véglis mind1 h mivel megy...szóval menyi lenne az annyi?
(ezzel nem szeretnék megbántani senkit )
Azon a szakaszon (Pápa & Győr között) mindenhol csak idióta, figyelmetlen autósok vannak... nemhogy a motorost nem veszik észre, de ha észreveszik, akkor sem engedik el
csáó!
én túl vagyok már rajt de neked ki az oktatód? és mien jogsi? nekem a1 készülődik eddig nem volt semmijen de már 1 éve motorozok nélküle nem is értem minek kell ja mg ha ráérsz valamikor akkor gurulhatnánk egyet.
hali mindenkinek! lenne eladó mocim meg szeretnék venni 125ccm-es gyorsaságit(vagy inkább cserélni ) na szóval van yamaha jog sport edition(70-es tuningal) ,yamaha rd50 kompresszió hibás,aprillia amico 50 2001-es de randa festés meg át kell nézni mert faternak akartam munkába de nincs kedvem megcsinálni.elég sürgős lenne ha érdeelnek írjatok árakat meg meg beszéljuk rugalmas vagyok zegen és 15km-es körzetbe nagynehez megoldom a szállítást. és széles utat
am best-nél vagyok és ott csak 1 motoros oktató van
persze mehetnénk pár kőrt de csak ha végeztem a jogsival csak ugy
Annyi reakcióm volt még, hogy ne frontból pusziljam meg, így seggel alácsúsztam.
És még azzal jött, hogy neki volt elsőbbsége... mondom rendben, itt vagyunk a rendőrségtől 30m-re, zárja be a kocsit és menjünk be. Hmm... Faszikám: "jólvan, ne haragudj nem láttalak, jól vagy? mennyit kérsz?"
Nem látott jah... Halogén 60W-os izzó a simsonon, akkor még csak távolságival, mert a tompított nem ment. este 10-11 körül
épp ezt mondom... szóval csak legyen meg az a jogsi mielőbb!
mindenesetre legalább Te leteszed a jogsit.
Sokan nem, mert az mennyi pénz, inkább megveszi a motort és megy ész nélkül. Amikor meg a rend éber őrei utánaerednek, akkor meg elkezd kapkodni, sietni, és ott is a baj... ilyenekkel nem szabad játszani
(ezzel nem szeretnék megbántani senkit )
én túl vagyok már rajt de neked ki az oktatód? és mien jogsi? nekem a1 készülődik eddig nem volt semmijen de már 1 éve motorozok nélküle nem is értem minek kell ja mg ha ráérsz valamikor akkor gurulhatnánk egyet.