nekem ö van kb 1.5 éve és azóta még 1 rossz szavam nem lehet rá ö az a fajta csaj hogy másik pasinak még annyit se hogy telszámcsere csak én vagyok olyan hülye hogy fúvel fával megcsalom
bakker mire ezeken a sorokon este Riding végigér :XD
Átnevezhetjük Zeg csajozós körré :D, és Kőrösringen majd Swingereket szervezünk, a kamera és fényképezőgépek úgyis ott lesznek
Dehogy nehéz! Így alakult és kész! De én a helyedben nem hagynám el a barinőd, mert amiket leírtál abból gondolom, hogy a nagyon odáig lehet érted, az Anita meg már most azzal a tudattal van veled együtt hogy tudja hogy van párod, nem biztos hogy biztató lenne a hosszú távot tekintve ha vele járnál. Tudod mindig van jobb, szebb, gazdagabb, újabb 954RR meg minden :XD. Nehogy elhagyd az asszonyt aki szeret és 1 év múlva a te hátad mögött pasizzon az új. A lényeg: Ne igyatok mosatlan gyümölcslevet, kezeket a paplan fölé, éljenek a csajok!
Hát tudod miért titkos van nekem a barátnőm aki jövőhéten megy ismét 2 napra pestre fodrázsversenyre na akkor jön hozzám a szőke csaj az Anita ha gondolod be is mutathatom neked gondolkodtam rajta hogy megmondom a barátnőmnek hogy mi a helyzet csak az a gáz hogy Ő nagyon szeret és tuti hogy baromira kiakadna megviselné Anitát viszont nem érdekli hogy ven e csajom csak (ne haggyam el )nehéz helyzet mi
Még mikor jártam Székesfehérvárra ilyen pénzügyi suliba akkor ismertem meg de akkor még a barátjával élt rá kb fél évre összefutottam vele a vonaton akkor mondta hogy Siófokon él a szüleinél és hogy hol dolgozik stb kb márciusban történh hogy ugy gondoltam meglátogatom akkor derült ki hogy szingli a csaj
Átnevezhetjük Zeg csajozós körré :D, és Kőrösringen majd Swingereket szervezünk, a kamera és fényképezőgépek úgyis ott lesznek
pl: Zalakomár..XD