Vasárnapra meglesz a kamera! Felveszünk minnél hosszabb filmet elörről hátulról (csak motorozást persze!) Lengővillán ,sisakon stb.. Több motorról is! aztán az egyik haverom összevágja tesz fel zenét alá és a klippet feltesszük ide! Akár még neveinket is kiiratom vele...
Elvileg ettől alacsonyabb forduléaton is rugalmas lesz... Ergó kanyarban nem kell II. ban 9 ezren forgatnom hogy szépen ki tudjak jönni... Elég lesz III.ban 6-7000 körül... vagy majd meglátjuk a hétvégén...
Told be all-inre, és vizsgázz le
Aztán ha végignyomkodtad a tesztet, nyomj egy PrintScreent, tedd le tálcára, kérj a vizsgabiztostól netet, és nyomd fel ide a képet 'frissibe
hát igen....azóta is kőszőngetem faternak h azt mondta h ne h megvegyem most márt láttom h rábasztam volna
helyette lett 1 simom...igaz kicsit drágábban és az sem volt tőkéletes de akkor is
na ha gondolod akkor bakról bazita felé jössz akkor itt a kőrnyéken 1-et mehetünk ameddig nincs jogsim...de ha megvan akk szinte bárhova
Aztán ha végignyomkodtad a tesztet, nyomj egy PrintScreent, tedd le tálcára, kérj a vizsgabiztostól netet, és nyomd fel ide a képet 'frissibe
Hornet : Fuck ujj Videotékásokat is kergetnek a jagellók?
Anno én is menekültem simsonnal rendőrök elől,jó is volt .
helyette lett 1 simom...igaz kicsit drágábban és az sem volt tőkéletes de akkor is
na ha gondolod akkor bakról bazita felé jössz akkor itt a kőrnyéken 1-et mehetünk ameddig nincs jogsim...de ha megvan akk szinte bárhova