Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én kora délután olyan 14-15:00 körül gondoltam de mondjátok meg ti...
A Yoshi annyira dolgozik hogy már egy hónapja a színét sem láttam... De azért majd szólok neki...
Előröl háttulsról
Tomi vasárnap ez kb hány órakor lessz?Szólni kellene a Yosinak is ugy is el van tünve mint az aranyóra
Vasárnapra meglesz a kamera! Felveszünk minnél hosszabb filmet elörről hátulról (csak motorozást persze!) Lengővillán ,sisakon stb.. Több motorról is! aztán az egyik haverom összevágja tesz fel zenét alá és a klippet feltesszük ide! Akár még neveinket is kiiratom vele...
Elvileg ettől alacsonyabb forduléaton is rugalmas lesz... Ergó kanyarban nem kell II. ban 9 ezren forgatnom hogy szépen ki tudjak jönni... Elég lesz III.ban 6-7000 körül... vagy majd meglátjuk a hétvégén...
Hát pedig a Yamahákban amúgy is van erő, főleg a literesekben. Kisebb lánckerék inkább Kawákra meg Hondákra való
Pénteken viszem a bringát szervízbe... Olajcsere ,szűrők ,gyertyák... meg egy egyszámmal kisseb lánckerék elörre...
Micsoda ez mikor történt? Eldobtad a vasat?
Még csak a filmeseket kergetik igazán, mert veszélyesek, nem tudják mi jár a fejükben
Ja még megmondhatja hogy maybe next time
Restart game... bár lehet hogy ebben a játékban csak 1 életed van? .
Inkább nem babrálok Még a végén rácsap a delete-re oszt game over
Told be all-inre, és vizsgázz le
Aztán ha végignyomkodtad a tesztet, nyomj egy PrintScreent, tedd le tálcára, kérj a vizsgabiztostól netet, és nyomd fel ide a képet 'frissibe
Köszi Lac. Hát Hornetnek nem kell letagadni a múltját Mr.X-files Biztos nem fizetett licencet a filmek után azé kergették
Sok sikert a vizsgához én már el is felejtettem a (videótékás) dolgot
Hord : Grat a vizsgához! Én ma megyek A korlátlan kresz vizsgára Remélem nem szól közbe a másnaposságom

Hornet : Fuck ujj Videotékásokat is kergetnek a jagellók?
Jó erős fákk ujjad lehet ha beütüd vele a szélvédőt
Anno én is menekültem simsonnal rendőrök elől,jó is volt .
hát igen....azóta is kőszőngetem faternak h azt mondta h ne h megvegyem most márt láttom h rábasztam volna
helyette lett 1 simom...igaz kicsit drágábban és az sem volt tőkéletes de akkor is
na ha gondolod akkor bakról bazita felé jössz akkor itt a kőrnyéken 1-et mehetünk ameddig nincs jogsim...de ha megvan akk szinte bárhova
hallod annak a szarnak a szikrája is elment kb 2 múlva miután meglested de hála isten elvitték
na fasza akkor tudom ki vagy akkor lehet már láttad is a jogot ijen színváltós igaz többet volt a munkácsy elött
de-de én lennék:)
nem te jöttél egyszer megnézni az eladó mustángomat?meg nem te jársz a ganzba?
Bazita vagyok
ja meg de bunkó vagyok meg se köszöntem hogy szurkolsz de ahogy megyek a városba is sztem simán meglessz